ΕΛΛΑΔΑ

Οργή με τα βίντεο της σύλληψης της 90χρονης που πουλούσε τερλίκια

οργή-με-τα-βίντεο-της-σύλληψης-της-90χρο-578812

Οργή προκαλούν τα βίντεο με την 90χρονη γιαγιά η οποία οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα επειδή πουλούσε τερλίκια, δηλαδή παντόφλες στην λαϊκή αγορά.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, σε λαϊκή αγορά στην Θεσσαλονίκη και η αιτία το γεγονός ότι πουλούσε χωρίς άδεια, για να βγάλει τα προς το ζην, μάλλινες παντόφλες, τα τερλίκια.

Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Η γυναίκα τελικά επέστρεψε ταλαιπωρημένη στο σπίτι της, έπειτα από 12 ώρες, με τους συγγενείς της να καταγγέλλουν πως δεν είχε φάει τίποτα, και δεν είχε πιει καν νερό.

«Δεν της έδωσαν ούτε νερό να πιει ενώ οι αστυνομικοί κάποιες στιγμές δεν ήταν καν ευγενικοί μαζί της», ανέφερε η κόρη της στο Open.

Την ίδια ώρα οργή προκαλούν και τα βίντεο, καθώς στο πρώτο φαίνεται ο αστυνομικός να βάζει τις φωνές στην 90χρονη γιαγιά, καθώς την ώρα που της έπαιρνε δαχτυλικά αποτυπώματα, εκείνη δεν άφηνε ελεύθερο το δάχτυλό της.

«Ελα ρε πο@@τη δεν το πιστεύω. Μην το κάνεις αυτό σου λέω», φώναξε ο αστυνομικός στην 90χρονη γιαγιά, η οποία φαίνεται να μην καταλαβαίνει τι ζητάει ο αστυνομικός.

Στο δεύτερο βίντεο η κόρη της 90χρονης γιαγιάς δείχνει την ηλικιωμένη στο αστυνομικό τμήμα, καταγγέλλοντας πως την κρατάνε στο αστυνομικό τμήμα επειδή πουλούσε τιρλίκια.

Να σημειωθεί πως η ΕΛ.ΑΣ διέταξε έρευνα για τη σύλληψη 90χρονης καθώς μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

Πηγή: iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου