ΕΛΛΑΔΑ

Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες για την τραγωδία στο Ελληνικό

τι-λένε-οι-αυτόπτες-μάρτυρες-για-την-τρ-580894

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά στο σημείο όπου εξελίχθηκε η τραγωδία στο Ελληνικό, όταν αντιπτέραρχος εν αποστρατεία σκότωσε την σύντροφό του και κατόπιν αυτοκτόνησε.

Μιλώντας για το τι συνέβη ο οδηγός ταξί που πρόστρεξε η 50χρονη γυναίκα αιμόφυρτη από τις σφαίρες του όπλου του 86χρονου συντρόφου της, είπε ότι «άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου αιμόφυρτη, μεσα στα αίματα είναι το αυτοκίνητο, μέσα έξω λέγοντας “με σκότωσε με σκότωσε”, βοήθησε με». Στη συνέχεια ο οδηγός του ταξί απαντώντας σε σχετικό ερώτημα εξήγησε ότι βρέθηκε στο σημείο γιατί είχε κλήση να παραλάβει πελάτη. Η γυναίκα τον σταμάτησε και μπήκε αιμόφυρτη στο ταξί του»

«Πήγα ανοίγω την πόρτα και λέω “κυρία βγείτε έξω”. Τότε ακούσαμε δύο κρότους, και πρόσθεσε Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο μάλλον. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. ‘’Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με’’, μου είπε».

Ακολούθως παιδιά της περιοχής που περνούν από το σημείο πηγαίνοντας για το σχολείο τους δήλωσαν πως «τους έβλεπαν συχνά μαζί, ότι ήταν αγαπημένο ζευγάρι και πως έφτιαχναν το σπίτι τους, το ανακαίνιζαν». Οσον αφορά τη γυναίκα πρόσθεσαν πως ήταν ζωντανή όταν έφτασε το ΕΚΑΒ. Βλέπω την γυναίκα μέσα στα αίματα. Ρωτάω έναν αστυνομικό και μου λέει: “πυροβόλησε ένας άνδρας τη γυναίκα”. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:10. Δεν είδα να έχει τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι, αλλά έτρεμε και ήταν σε κατάσταση σοκ. Δεν έλεγε τίποτα απλά είχε κλείσει τα μάτια. Πάντως δεν φαινόταν να είναι νεκρή.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο 86χρονος εν αποστρατεία στρατιωτικός πυροβόλησε μετά από έντονη λογομαχία την 50χρονη Βουλγάρα σύντροφό του στο σπίτι όπου διέμεναν και κατόπιν έστρεψε το όπλο 22 χιλιοστών και αυτοπυροβολήθηκε, στην αυλή του σπιτιού.

Η γυναίκα μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε κατάφερε να φτάσει έως τον δρόμο όπου κατέρρευσε μπροστά σε ένα ταξί.

Και οι δύο σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί σε παράδρομο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 50χρονη φρόντιζε την σύζυγο του 86χρονου η οποία πέθανε πριν από λίγα χρόνια.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου