ΕΛΛΑΔΑ

ΝΔ: Η ΔΕΗ τιμωρεί όσους πασχίζουν να πληρώσουν με δυσκολία τους λογαριασμούς

νδ-η-δεη-τιμωρεί-όσους-πασχίζουν-να-πλη-582566

«Ο ενορχηστρωτής του κινήματος «δεν πληρώνω» κ. Τσίπρας και η διορισμένη από αυτόν διοίκηση της ΔΕΗ, μετά από τέσσερα χρόνια εγκληματικών πολιτικών που μετέτρεψαν τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας σε βαθιά προβληματική εταιρεία με ζημιές πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ την ημέρα, στέλνουν τελικά τον λογαριασμό της ανικανότητάς τους στους Έλληνες πολίτες, και μάλιστα στους συνεπείς», σχολιάζει ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, σχετικά με την ανακοίνωση της ΔΕΗ για τις αυξήσεις στους συνεπείς καταναλωτές.

Στη δήλωσή του ο κ.Σκρέκας επίσης τονίζει πως η ηγεσία της ΔΕΗ, μπροστά στον τρόμο της ολοκληρωτικής κατάρρευσης της εταιρείας από τα βαριά οικονομικά προβλήματα που έχει περιέλθει, προχωρά σε αυξήσεις 6% των λογαριασμών του ρεύματος μόνο στους συνεπείς καταναλωτές.

«Τιμωρεί, έτσι, τους Έλληνες που πασχίζουν να πληρώσουν με δυσκολία το λογαριασμό του ρεύματος, επιβραβεύοντας ταυτόχρονα τους στρατηγικούς κακοπληρωτές», σημειώνει ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Αυτοί που με τις καταστροφικές επιλογές τους προκάλεσαν προβλήματα βιωσιμότητας στον βασικό πυλώνα του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας, με ανυπολόγιστες συνέπειες στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, θα λογοδοτήσουν σύντομα», καταλήγει η ανακοίνωση του Κώστα Σκρέκα.

Πηγή: Kathimerini.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου