Ενέδρα και άγριος ξυλοδαρμός δάσκαλου στην Ξάνθη

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-18, 12:28:36
Ενέδρα και άγριος ξυλοδαρμός δάσκαλου στην Ξάνθη

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε δάσκαλος στο Δροσερό Ξάνθης. Σύμφωνα με καταγγελίες στον τηλεοπτικό σταθμό Open, οι δράστες είναι Ρομά οι οποίοι του έστησαν ενέδρα έξω από το σχολείο.

Αφορμή εικάζεται πως ήταν ενδοσχολικό ζήτημα που δημιουργήθηκε. Ο δάσκαλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με αυτά που γίνονται γνωστά, στην περιοχή υπάρχει οικισμός Ρομά, ο οποίος έχει υψηλό δείκτη εγκληματικότητας, αν και στην πλειοψηφία αποτελείται από φιλήσυχους ανθρώπους. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν, πως τα τελευταία χρόνια έχουν φτάσει στον οικισμό Ρομά από άλλες περιοχές και ειδικά της Αθήνας.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, Αχιλλέας Γερόπουλος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN όπου ανέφερε επακριβώς ότι «ο εκπαιδευτικός εισήχθη την Πέμπτη στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική με κρανιοεγκεφαλικά θέματα και σήμερα θα πάρει εξιτήριο. Τον χτύπησαν στο κεφάλι. Δεν είναι σοβαρή η κατάσταση της υγείας του, ωστόσο οι γιατροί του νοσοκομείου τον κράτησαν, του έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θα πάρει εξιτήριο».

 

[thetoc.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
5
=