ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στην Αμαλιάδα: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

οικογενειακή-τραγωδία-στην-αμαλιάδα-589173

Οικογενειακή τραγωδία στην Αμαλιάδα. Ηλικιωμένος 82 ετών σκότωσε την 74χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο ηλικιωμένος λίγο πριν τις έξι, κάλεσε στο τηλέφωνο του γιο του και τον ενημέρωσε για το τι θα επακολουθούσε. Έκλεισε το τηλέφωνο και στη συνέχεια ενημέρωσε ο 82χρονος και την Αστυνομία.

Πέρασαν λίγα λεπτά έως ότου ο γιος και οι αστυνομικοί βρουν νεκρούς τους δύο ηλικιωμένους. Και αυτό γιατί η οικογένεια διατηρούσε και δεύτερο σπίτι στην Αμαλιάδα και πρώτα όλοι κατευθύνθηκαν προς τα εκεί.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, το ηλικιωμένο ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτά φαίνεται πως οδήγησαν στην απόφαση του ηλικιωμένου άντρα να βάλει τέλος στη ζωή τους. Ωστόσο, ουδείς γνωρίζει εάν και η σύζυγος επιθυμούσε να είχαν αυτό το κοινό τέλος.

Το τηλεφώνημα πριν το τέλος “Θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ”

Ο ηλικιωμένος είχε προσχεδιάσει τα όσα ακολούθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr λίγο πριν τις έξι το πρωί κάλεσε στο τηλέφωνο το γιο του για να τον ενημερώσει και έπειτα πήρε την Αστυνομία. “Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ” φέρεται να είπε στα τελευταία του λόγια… Έπειτα πάτησε τη σκανδάλη…

Πηγή: Ilialive.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου