«Βιντεοσκόπησα τον βιασμό της Τοπαλούδη», ομολόγησε ο 19χρονος

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-14, 22:28:10
«Βιντεοσκόπησα τον βιασμό της Τοπαλούδη», ομολόγησε ο 19χρονος

Ο 19χρονος κατηγορείται ότι με την παρέα του βίασαν, ένα χρόνο πριν την άγρια δολοφονία της, την Ελένη

 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς άλλαξε την κατάθεσή του ο 19χρονος που κατηγορείται ότι εκείνος και η παρέα του βίασαν, ένα χρόνο πριν την άγρια δολοφονία της, την άτυχη φοιτήτρια. Σε αντίθεση με όσα είχε καταθέσει αρχικά, ομολόγησε ότι ο ίδιος βιντεοσκόπησε με το κινητό του τον βιασμό της Ελένης, σύμφωνα με την Espresso.

Οι τρεις φίλοι, ηλικίας 23, 22 και 19 ετών, είχαν ισχυριστεί αρχικά ότι έκαναν πλάκα στην Ελένη ότι την τράβηξαν βίντεο, όπως εκείνη κατήγγειλε τον Νοέμβριο του 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, οι τρεις φίλοι δεν είπαν την αλήθεια για το περιβόητο βίντεο, καθώς σε συμπληρωματική του κατάθεση ο 19χρονος παραδέχθηκε πως όντως βιντεοσκόπησε την άτυχη φοιτήτρια, ενώ επανέλαβε ότι η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεσή της.

Ο 19χρονος φέρεται να είπε επίσης ότι η Ελένη φοβούμενη ότι το υλικό της βιντεοσκόπησης θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο, έπιασε τους γονείς του και τους παρακάλεσε να διαγράψουν το βίντεο από το κινητό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται η εκπομπή, οι Αρχές θα ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και από τους γονείς του να καταθέσουν. Σε ό,τι έχει σχέση με την δολοφονία, οι πηγές αναφέρουν ότι επικρατεί δυσφορία επειδή η διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν έχει ανοίξει ακόμα τα κινητά των δύο δραστών. Ωστόσο, υπάρχει η πληροφορία ότι η ανακρίτρια Ρόδου θα ζητήσει τον διορισμό ανεξάρτητου τεχνικού συμβούλου, ο οποίος θα ασχοληθεί με την ανίχνευση ηλεκτρονικών δεδομένων.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
8
=