ΕΛΛΑΔΑ

Η 30χρονη που κάηκε το παιδί της στην Βάρκιζα: Με βίαζαν από 11 ετών

η-30χρονη-που-κάηκε-το-παιδί-της-στην-βάρ-592664

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της 30χρονης γυναίκας, που άφησε το παιδί της στο διαμέρισμά της στην Βάρκιζα και κάηκε…

Η γυναίκα που έχει προφυλακιστεί μίλησε στην εκπομπή Μαζί σου με την Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψε ότι την βίαζε από μικρή ο σύντροφος της μητέρας της και ότι κατέφυγε στο Ορφανοτροφείο για να σωθεί.

Η γυναίκα μίλησε για το τραγικό συμβάν:

Εκείνο το βράδυ που έγινε το συμβάν, είχα πάρει τον άνθρωπο με τον οποίο συγκατοικούσα να έρθει να προσέξει το παιδί για να βγω έξω επειδή δεν μπορούσα άλλο. Εκείνος πάντα το έκανε. Δεν συνέβαινε συχνά αυτό. Άντε να είχε συμβεί 1-2 φορές ακόμα… Τον ξέρω 8 χρόνια και του είχα εμπιστοσύνη. Δεν είχαμε κάτι τα τελευταία χρόνια, απλά συγκατοικούσαμε… Δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού αυτού, αλλά του δεύτερου παιδιού μου… Βρίσκομαι σε μια απελπιστική κατάσταση… Όταν βρισκόμουν με τον σύντροφό μου το μωρό το άφηνα στον συγκάτοικό μου. Δεν του είχε πει όμως ότι συγκατοικούσα με έναν άνθρωπο γιατί φοβόμουν ότι θα παρεξηγήσει…», είπε μεταξύ άλλων.

Μίλησε ακόμα για τα παιδικά της χρόνια:

«Η μητέρα μου φιλοξενούσε έναν άνθρωπο στο σπίτι που έλεγε ότι ήταν οικογενειακός φίλος. Όταν ήμουν 11 ετών μου επιδείκνυε τα γενετικά του όργανα και με βίασε. Το είχα πει στη μητέρα μου, αλλά δεν την ενδιέφερε. Μου είπε να φύγω εγώ από το σπίτι. Με έδιωξε για να μείνει εκείνος. Όλοι ήξεραν τι τραβάω και δεν έκαναν τίποτα… Δεν μπορούσα να φύγω από το σπίτι γιατί ήμουν 11 χρονών…. Στα 17 πήγα σε ορφανοτροφείο και έκατσα μέχρι τα 18. Για εμένα αυτό ήταν η σωτηρία μου…».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου