Εικόνες ντροπής: Ασυνείδητοι οδηγοί έκαναν κατάληψη στη ΛΕΑ

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-12, 13:16:19
Εικόνες ντροπής: Ασυνείδητοι οδηγοί έκαναν κατάληψη στη ΛΕΑ

Γολγοθάς έγινε για τους Αθηναίους που εγκατέλειψαν το κλεινόν άστυ για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η διαδρομή της επιστροφής. 

Στις εθνικές οδούς οι ουρές που σχηματίστηκαν από το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας ανάγκασαν τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν.

Ωστόσο, κάποιοι ασυνείδητοι, αψηφώντας τους νόμους, επέλεξαν να οδηγήσουν από την Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), κάτι που εκτός από παράνομο είναι και επικίνδυνο για τους συνανθρώπους τους.

Χρήστες του Twitter ανέβασαν φωτογραφίες από μπλοκαρισμένη την Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, ακόμα και μέσα στα τούνελ της Κακιάς Σκάλας.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν «Καθαρά Δευτέρα και ο Νεοέλληνας επιστρέφει από διακοπές… αλλά βιάζεται παρά πολύ, οπότε λέει αν μπορώ να φτάσω σπίτι μου 10 λεπτά νωρίτερα, γιατί όχι;; Γιατί φίλε μου, η ΛΕΑ δεν είναι για να πας εσύ σπίτι σου πιο γρήγορα».

Ωστόσο παρούσα ήταν η Τροχαία, που αν και δεν κατάφερε να κρατήσει τη ΛΕΑ ανοιχτή σε όλο της το μήκος, μοίρασε πρόστιμα στους παραβάτες, πήρε πινακίδες, δίπλωμα και άδεια οδήγησης, αλλά και πρόστιμο.

 

 

in.gr

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=