ΕΛΛΑΔΑ

Τι κατέθεσαν οι τελωνειακοί στη δίκη της Ειρήνης που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη

τι-κατέθεσαν-οι-τελωνειακοί-στη-δίκη-τ-594072

Οι τελωνειακοί που εντόπισαν το μοντέλο με την κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, κατέθεσαν στη δίκη και αποκάλυψαν τι ήταν αυτό που τους υποψίασε.

Όπως περιέγραψαν σύμφωνα με το STAR, η Ειρήνη κίνησε τις υποψίες από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, είχε μαζί της μία κόκκινη βαλίτσα και ένα μαύρο σακίδιο πλάτης. Οι τελωνειακοί αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το μέγεθος των αποσκευών της.

Την παρατηρούσαν για αρκετά λεπτά. Στη συνέχεια πήραν ένα μαχαίρι και έκοψαν τον πάτο του μαύρου σακιδίου, όπου βρήκαν τα 2,6 κιλά κοκαΐνης τυλιγμένα σε καφέ πλαστική συσκευασία, σε κρυφή τσέπη ραμμένη στο σακίδιο. Το μοντέλο πάγωσε και έβαλε τα κλάματα.

Η Ειρήνη γνωρίζει ήδη ότι αντιμετωπίζει ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο. Το άκουσε και την Πέμπτη απο τον δημόσιο κατήγορο, Φίλιπ Ρος, τον αντίστοιχο δηλαδή εισαγγελέα σε εμάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες εβδομάδες εκδικάστηκε ανάλογη υπόθεση στο Χονγκ Κονγκ με αυτή της Ειρήνης. Η κατηγορούμενη μετέφερε 3 κιλά κοκαΐνης από τη Βραζιλία και καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης.

Η δίκη της Ειρήνης θα συνεχιστεί τη Δευτέρα και έχει μεγάλη σημασία η απολογία της, καθώς επιμένει ότι είναι αθώα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου