ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινά στην Κίνα η δίκη του μοντέλου: Ανατροπή με το δέμα κοκαΐνης

ξεκινά-στην-κίνα-η-δίκη-του-μοντέλου-αν-599244

Αισιόδοξη ενόψει της δικής της εμφανίστηκε η Ειρήνη, το μοντέλο που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ για την υπόθεση κοκαΐνης.

Η δίκη του μοντέλου αρχίζει την Πέμπτη και σύμφωνα με τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, αναμένεται να διαρκέσει περίπου οκτώ ημέρες.

«Είδαμε την Ειρήνη την Κυριακή που μας πέρασε, είναι αισιόδοξη, πιστεύει ότι θα αθωωθεί. η δικαίωσή της για εμένα θα αποτελέσει έκπληξη», είπε στον Ant1.

Λίγα 24ωρα πριν τη δίκη, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του μοντέλου, όπου απεικονίζεται στην Αντις Αμπέμπα να διασκεδάζει σε μαγαζιά της πόλης, πριν ταξιδέψει στο Χονγκ Κονγκ. Οι φωτογραφίες αυτές, λίγο μετά κατέβηκαν από τον χρήστη του Διαδικτύου.

«Δείχνει ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος της υπόθεσης, ποιος την παρέσυρε, ποιος την κορόιδεψε και την εξαπάτησε και ποιος, αυτός μαζί με τους συνεργούς του, έβαλε τα ναρκωτικά ουσιαστικά, στην κρύπτη», σχολίασε ο κ. Κεχαγιόγλου.

«Η δίκη ξεκινά στις 7 Μαρτίου. Η πρόβλεψη είναι έως και 15 Μαρτίου. Η δίκη μπορεί να διαρκέσει λιγότερο γιατί μετά τους μάρτυρες του κατηγορητηρίου θα έρθει η ώρα της απολογίας της Ειρήνης και η εξέτασής της από τον εισαγγελέα αλλά και από την υπεράσπισή της. Θεωρώ ιδιαίτερα αβέβαιο το αποτέλεσμα… Στη συγκεκριμένη περίπτωση με βάση την αυστηρότητα των νόμων για τα ναρκωτικά και ενδεχομένως να θέλουν να δώσουν μήνυμα παραδειγματισμού σε παρόμοιες περιπτώσεις, το επίδικο αντικείμενο είναι αν θα πιστέψει το 7μελές σώμα των ενόρκων την εκδοχή της Ειρήνης ότι είναι αθώα ή θα θεωρήσουν ότι ήξερε τι μετέφερε. Τα στοιχεία της δικογραφίας μένει να ειπωθούν στο ακροατήριο», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Αυτό που μπορώ να πω χωρίς να πω περισσότερα είναι ότι έγινε η εξέταση στο Χονγκ Κονγκ των δακτυλικών αποτυπωμάτων στο δέμα της ναρκωτικής ουσίας και δεν ανιχνεύθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα της Ειρήνης, αυτό σημαίνει ότι δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τη ναρκωτική ουσία», τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου