ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία

κρήτη-νέα-στοιχεία-για-την-οικογενεια-600536

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία στη Σητεία της Κρήτης. Θύμα η 32χρονη Κατερίνα, μητέρα δύο παιδιών και θύτης ο 36χρονος, εν διαστάσει, σύζυγός της.

Ο συζυγοκτόνος αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος θα του ασκήσει ποινικές διώξεις ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στον ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Από την πρώτη στιγμή, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε στους αστυνομικούς ωστόσο ανέφερε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την μητέρα των παιδιών του, αλλά «ξέφυγε» πάνω στον καυγά.

Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Τα αίτια του θανάτου της 32χρονης Κατερίνας έπειτα από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενέργησε ο ιατροδικαστής είναι ξεκάθαρα.

Η 32χρονη πέθανε από ασφυξία η οποία προήλθε από στραγγαλισμό ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν υπήρχαν στο σώμα της άλλα σημάδια τα οποία να υποδήλωναν ξυλοδαρμό.

Ο επίλογος μιας ολέθριας σχέσης

Η άτυχη μητέρα που έπεσε νεκρή
Η άτυχη μητέρα που έπεσε νεκρή
Το θύμα της οικογενειακής τραγωδίαςΤο ζευγάρι σε παλαιότερες στιγμές

Μία σχέση έντονη με πολλούς καυγάδες και χειροδικίες φαίνεται πως ήταν η σχέση του συγκεκριμένου ζευγαριού. Σύμφωνα με τα όσα καταθέτουν άτομα από το στενό περιβάλλον της Κατερίνας, η 32χρονη είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας ενώ φαίνεται πως οι περισσότεροι καυγάδες γίνονταν εξαιτίας της παράφορης ζήλιας του 36χρονου.

Η άτυχη γυναίκα, τα Χριστούγεννα, δεν άντεξε άλλο τα όσα ζούσε στο πλευρό του συζύγου της. Πήρε τα δύο μικρά παιδιά τους και πήγε να μείνει μαζί με την μητέρα της.

Η 32χρονη Κατερίνα βρισκόταν χθες στο δήμο Σητείας καθώς εργαζόταν στον τομέα πρασίνου ως συμβασιούχος. Ωστόσο, το μεσημέρι ζήτησε άδεια από τον προϊστάμενό της για να πάει στο σπίτι καθώς έπρεπε να πάει να εμβολιάσει το παιδί της.

Ο 36χρονος φαίνεται πως δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι η γυναίκα του τον εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί και τα δύο τους παιδιά, και έτσι ενώ είχαν συναντηθεί για να μεταφέρουν τα παιδιά τους στο νοσοκομείο για εξετάσεις, καυγάδισαν με αποτέλεσμα ο άνδρας να στραγγαλίσει την κοπέλα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δύο μικρά παιδιά τους, ήταν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Την απειλούσε με μαχαίρια

Σύμφωνα με τα όσα είπε η αδερφή της άτυχης κοπέλας στο newsIT.gr, οι καβγάδες ήταν συχνοί μεταξύ του ζευγαριού ενώ οι αρχές, ήταν ενήμερες για αυτά που συνέβαιναν.

«Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Η αδερφή μου είχε φύγει από το σπίτι της και έμενε με τη μητέρα μου. Αυτός ήταν νευρικός, ήταν ψυχικά άρρωστος. Έκανε συνέχεια καβγάδες και την απειλούσε με μαχαίρια. Τον είχαμε καταγγείλει στην αστυνομία, αλλά δεν έκανε τίποτα. Του είχαμε πει ότι θα έβγαινε συναινετικό διαζύγιο και φαινόταν πως είχε κάπως ηρεμήσει. Έτσι έδειχνε, τουλάχιστον. Αλλά, την παρακολουθούσε, είδε ότι ήταν μόνη της, γιατί τα παιδιά ήταν στο γιατρό και η μητέρα μου στην τράπεζα και τη σκότωσε».

Πηγή: newsit.gr, cretapost.gr, style100fm.gr, cretalive.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου