ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη για κακούργημα στη μητέρα για το βρέφος που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα

ποινική-δίωξη-για-κακούργημα-στη-μητέ-604657

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος της μητέρας του βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα.

Εναντίον της γυναίκας ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος.

Η κατηγορούμενη μητέρα φέρεται να άφησε μόνο στο σπίτι το 13 μηνών μωρό της, με αναμμένη θερμάστρα και το παιδάκι κάηκε από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο δωμάτιο.

Η 30χρονη παραπέμφθηκε στον ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η τραγωδία

Τα ξημερώματα της Πέμπτης το 13 μηνών βρέφος εντοπίστηκε με σοβαρά εγκαύματα μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα της οδού Έριδος στη Βάρκιζα.

Το μωρό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το μωρό ήταν μόνο του στο διαμέρισμα και η μητέρα του βρισκόταν σε αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει κάτω από το σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γείτονες στους δημοσιογράφους πρόκειται για μια γυναίκα η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και η οποία διατηρούσε διάφορες ερωτικές σχέσεις.

Σύμφωνα με τους γείτονες η συγκεκριμένη γυναίκα είχε αποκτήσει αλλά δυο παιδιά εκ των οποίων το ένα φέρεται να βρίσκεται σε ορφανοτροφείο και το άλλο να κατέληξε για άγνωστη αιτία κάποια χρόνια πριν σε ηλικία δυο ετών. Οι γείτονες μάλιστα έλεγαν ότι η μητέρα έχει ψυχολογικά προβλήματα από την στιγμή που έχασε την μητέρα και την γιαγιά της.

[eleftherostypos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου