Κούριερ υπεξαίρεσε 11.500 ευρώ από πληρωμές πελατών με αντικαταβολή

Τελευταία ενημέρωση: 2019-02-28, 10:58:32
Κούριερ υπεξαίρεσε 11.500 ευρώ από πληρωμές πελατών με αντικαταβολή

Αντί να αποδίδει τα μεγάλα χρηματικά ποσά που του παρέδιδαν πολίτες οι οποίοι πλήρωναν με αντικαταβολή για την αγορά εμπορευμάτων, τα... τσέπωνε ένας 64χρονος εκπρόσωπος εταιρείας ταχυμεταφορών με έδρα την Καλαμάτα! Η δράση του, που κράτησε πέντε μήνες, εξιχνιάστηκε από την έρευνα της Ασφαλείας.

Όπως εξακριβώθηκε μέχρι στιγμής, ο 64χρονος υπεξαιρούσε διάφορα ποσά σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις, από τον περασμένο Αύγουστο ως τις 21 Ιανουαρίου φέτος, με αποτέλεσμα να έχει αποκομίσει περισσότερα από 11.500 ευρώ! Τα όσα έκανε, αποκαλύφθηκαν όταν οι εταιρείες που είχαν στείλει τα εμπορεύματα άρχισαν να διεκδικούν το αντίτιμο από τους αγοραστές, που έμειναν έκπληκτοι καθώς είχαν ήδη πληρώσει!

Σε βάρος του 64χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεσηη οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, αλλά δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Πάντως, η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να εξακριβωθεί αν έχει βάλει στην τσέπη και άλλα ποσά από πληρωμές ανυποψίαστων πολιτών.

[protothema.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=