ΕΛΛΑΔΑ

Πακιστανοί ληστές έστειλαν στο νοσοκομείο βενζινοπώλη

πακιστανοί-ληστές-έστειλαν-στο-νοσοκ-606501

Με πρωτοφανή βιαιότητα επιτέθηκαν τρεις Πακιστανοί κακοποιοί σε έναν υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων σε χωριό της Βουπρασίας του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, στο οποίο εισέβαλαν οπλισμένοι σαν αστακοί τα ξημερώματα της Δευτέρας με σκοπό να τον ληστέψουν.

Οι δράστες όρμησαν στο βενζινάδικο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και επιτέθηκαν στον άτυχο υπάλληλο, χτυπώντας τον με γροθιές και με ένα ρόπαλο σε όλο του το σώμα. Αφού τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριών, τον έδεσαν με έναν αυτοσχέδιο βρόγχο, άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που είχε μέσα 700 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του, αφού πρώτα έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος Βουπρασίας. Εκείνοι κατάφεραν μετά από έρευνες να εντοπίσουν τους ληστές, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ένας μπαλτάς και το ξύλινο ρόπαλο που χρησιμοποίησαν, καθώς και το συρτάρι της ταμειακής μηχανής.

Οι Πακιστανοί δράστες ομολόγησαν τη ληστεία και είχαν πάνω τους 360 ευρώ και το κινητό του θύματος. Αυτό κάνει τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμμετείχαν στην επίθεση και άλλοι ομοεθνείς τους, που έχουν πάρει τα υπόλοιπα χρήματα. Στο μεταξύ, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου