ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια επίθεση σε γυναίκα στη Θήβα για να τη ληστέψουν

άγρια-επίθεση-σε-γυναίκα-στη-θήβα-για-ν-614573

Θρασύτατη και άγρια επίθεση εις βάρος γυναίκας στη Θήβα με σκοπό τη ληστεία. Οι δράστες, ανάμεσά τους και ανήλικοι, μπόρεσαν και άρπαξαν την τσάντα.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στο Πυρί της Θήβας δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές και λίγα μέτρα μακριά από καταυλισμό Ρομά.

Όπως φαίνεται σε εικόνες από κάμερα ασφαλείας, η γυναίκα κατεβαίνει στη στάση του λεωφορείου. Πέντε άτομα, πιθανότατα ανήλικοι, οι οποίοι «χτένιζαν» για αρκετή ώρα την περιοχή, εμφανίζονται από τις γραμμές του ΟΣΕ, αφού αντιλήφθηκαν ότι κατέβηκε επιβάτης.

Οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία πλησιάζουν τη γυναίκα, ενώ οι μικρότεροι κατόπιν εντολής εφοδιάζονται με πέτρες.

Ξαφνικά, οι δύο μεγαλύτεροι επιτίθενται στη γυναίκα προσπαθώντας να αρπάξουν την τσάντα της. Η γυναίκα καλεί σε βοήθεια και αντιστέκεται. Από τις φωνές της βγαίνει στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας μία γυναίκα καλώντας σε βοήθεια. Οι δράστες δεν πτοούνται. Ρίχνουν τη γυναίκα στο δρόμο και προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα.

Από το σημείο διέρχεται φορτηγό αυτοκίνητο.

Τότε οι ακόμα μικρότεροι σε ηλικία πετούν πέτρες στο παρμπρίζ του οχήματος και κινούνται απειλητικά προς την πλευρά του συνοδηγού με τον οδηγό να εγκαταλείπει το σημείο.

Τελικά αποσπάται η τσάντα τσάντα από τα χέρια της γυναίκας και οι ληστές τρέπονται τραπούν σε φυγή.

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της αστυνομίας όπου νωρίτερα ειδοποιήθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής.

Πηγή: Tvstar.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου