ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγούσε μεθυσμένος… ανάποδα στην εθνική οδό!

οδηγούσε-μεθυσμένος-ανάποδα-στην-εθ-619966

Μνήμες από το τραγικό συμβάν που είχε σημειωθεί τον περασμένο Μάρτιο στην εθνική οδό, όταν αυτοκίνητο πήγαινε για πολλά χιλιόμετρα ανάποδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ξύπνησαν νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στο ύψος των Καμένων Βούρλων.

Αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, μπήκε ανάποδα στον συγκεκριμένο κόμβο και στο ρεύμα προς Αθήνα πήρε το δρόμο για Λαμία!

Έκπληκτοι, αλλά και έντρομοι οι οδηγοί που ήρθαν αντιμέτωποι με το εν λόγω αυτοκίνητο, έπαιρναν τηλέφωνο στο «100,» που έστειλε αμέσως δυνάμεις του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων για να το εντοπίσουν.

Ο οδηγός, που όπως αποδείχθηκε ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, κρατούσε το όχημα του τέρμα δεξιά, κάτι που σημαίνει ότι πήγαινε ανάποδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας! Δεν μπόρεσε μάλιστα λόγω κίνησης, όπως υποστήριξε, να γυρίσει στον κόμβο του Μώλου και συνέχισε ακάθεκτος μέχρι τα διόδια Αγία Τριάδας όπου και τον σταμάτησαν οι δυνάμεις της Τροχαίας.

Καθαρά από θαύμα δεν έγινε κάποιο πολύ σοβαρό τροχαίο, καθώς διασταυρώθηκε με αρκετά οχήματα που κινούνταν με ταχύτητα πολλών χιλιομέτρων προς Αθήνα και τον απέφυγαν κάνοντας δεξιά.

Από τους αστυνομικούς του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, συνελήφθη ο 67χρονος οδηγός, που θα οδηγηθεί αύριο στο αυτόφωρο για περισσότερες εξηγήσεις.

Πηγή: LamiaReport

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου