ΕΛΛΑΔΑ

Εγκλημα στον Πειραιά: Η Χιλιανή κυνηγούσε με μαχαίρι τον σύντροφό της, του πέταξε και γλάστρα

εγκλημα-στον-πειραιά-η-χιλιανή-κυνηγο-621046

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί, η 55χρονη Χιλιανή, που δολοφόνησε τον 79χρονο Έλληνα σύζυγό της, μέσα στο διαμέρισμά τους, στην οδό Σαχτούρη, στον Πειραιά.

Ο 79χρονος βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του το μεσημέρι της Τετάρτης. Είχε χτυπήματα από μαχαίρι και από μια γλάστρα στο κεφάλι. Το στόμα του ήταν κλεισμένο με μανταλάκια, προφανώς για να μην φωνάζει. Η 55χρονη γυναίκα, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ομολόγησε το έγκλημα.

Ο καβγάς που οδήγησε στο άγριο έγκλημα

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν από έναν τσακωμό που είχε το ζευγάρι το βράδυ της Τρίτης. Ο καβγάς συνεχίστηκε και η γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε για πρώτη φορά τον 79χρονο στο σαλόνι του σπιτιού.

Οι γείτονες που είχαν ανησυχήσει, όταν κάποια στιγμή οι φωνές σταμάτησαν, θεώρησαν πως απλά ο καβγάς του ζευγαριού έλαβε τέλος.

Το επόμενο πρωί η Χιλιανή πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και δήλωσε ότι βρήκε τον σύντροφό της νεκρό. Το σκηνικό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν βρέθηκαν στο διαμέρισμα ήταν σοκαριστικό. Ο 79χρονος γυμνός στο μπαλκόνι με το μαχαίρι καρφωμένο πάνω του και όλο το σπίτι γεμάτο αίματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου