LIFE STYLE

Η άγνωστη απόπειρα δολοφονίας της Άννας Παναγιωτοπούλου και το σοκ που υπέστη

η-άγνωστη-απόπειρα-δολοφονίας-της-άνν-626763

Η επιτυχία ήταν η αφορμή να ζήσει ό,τι πιο σοκαριστικό στη ζωή της. Η 71 ετών πια Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε πρώτη φορά για το περιστατικό που θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή της.

Την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο «Ντόλτσε Βίτα», ένας άγνωστος σε εκείνη άντρας την στοχοποίησε, κάνοντας τα πάντα για να της προξενήσει κακό.

«Υπήρχε κάποιος τύπος που δεν ήταν στα καλά του και μου έκανε απόπειρα δολοφονίας. Εγώ είχα ένα τζιπ τότε και πήγαινα με αυτό. Αυτός το έπαιρνε και το πάρκαρε. Αυτός όμως ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος εγώ είχα καταλάβει ότι έλεγε μόνο ψέματα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της στα «Αποκαλυπτικά live».

Αν και το ένστικτό της την προειδοποιούσε ότι κάτι κακό συμβαίνει, δεν πίστεψε ποτέ το σχέδιο που είχε καταστρώσει αυτός ο άντρας: «Παίρνει ο γιος μου το τζιπ και τρακάρει, το πάει στο συνεργείο και λέει εδώ έχει γίνει απόπειρα δολοφονίας, σας έχουν ξεβουλώσει όλα τα μπουλόνια. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχα ζήσει, ούτε εγώ ούτε ο γιος μου πολύ περισσότερο. Μετά την απόπειρα είχα πάθει πανικό αλλά τελείωνε πια το σίριαλ».

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου