ΕΛΛΑΔΑ

Καμμένος κατά Τσίπρα: Διέπραξες ένα έγκλημα που δεν θα ξεχάσω ποτέ

καμμένος-κατά-τσίπρα-διέπραξες-ένα-έγ-626772

“Σήμερα, μετά την ομιλία μου και την κατάθεση της διαγραφής του κ. Παπαχριστόπουλου, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής αποφασίστηκε η διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ” ανέφερε στην ομιλία του στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος.

“Πρώτη φορά προαναγγέλθηκε ότι θα υπάρξει αποστασία, ότι θα υπάρξουν μεταγραφές από το κόμμα του ενός εταίρου στον άλλο, από το τότε που ήμουν για ταξίδι στις ΗΠΑ. Συγχαρητήρια κ. Τσίπρα, το καταφέρατε” συμπλήρωσε, ρίχνοντας πολλά “καρφιά” προς τον Αλέξη Τσίπρα.

“Μου έτυχε να εκτελεστώ. Αυτό είναι κ. Τσίπρα ένα έγκλημα που διαπράξατε. Είναι ένα έγκλημα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ” συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο για κατάργηση της ΚΟ με πραξικοπηματικό τρόπο.

“Δεν παρακαλέσαμε να γίνει αλλαγή του κανονισμού. Να πουν οι κ.κ. Λαζαρίδης και Καμμένος αν τους παρακάλεσα να γυρίσουν πίσω. Εκείνο που δεν αποδέχομαι είναι εκείνους που με λαϊκη εντολή διαφορετική πάνε στην κυβερνητική πλειοψηφία και ανταλάσσουν για την καρέκλα” τόνισε και αναφέρθηκε και στον κ. Κουίκ λέγοντας ότι η κυβέρνηση τον εξαγοράζει με μια υπουργική καρέκλα. “Αυτό δείχνει ότι μιλάμε για πλήρη ανατροπή και τους συντάγματος και της ηθικής” συμπλήρωσε.

Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε αποφασισμένος να κάνει πράξη την απειλή του και να διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο αμέσως μετά την ομιλία του στην Ολομέλεια.

Μιλώντας με δημοσιογράφους στο εντευκτήριο του Κοινοβουλίου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι θα διαγράψει τον βουλευτή του αν και γνωρίζει ότι θα διαλυθεί η κοινοβουλευτική του ομάδα. «Το βάρος στην συνείδηση ότι θα χάσουν την δουλειά τους 50 άνθρωποι θα το έχουν οι αποστάτες» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η διάλυση του κόμματός του προκλήθηκε από τις μεθοδεύσεις των Τσίπρα – Βούτση. Προειδοποίησε ότι «από την Δευτέρα ξεκινά η άγρια αντιπολίτευση».

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου