ΕΛΛΑΔΑ

Σπαραγμός στην κηδεία των 3 γυναικών στην Καλαμάτα- Με εγκαύματα και συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας [εικόνες]

σπαραγμός-στην-κηδεία-των-3-γυναικών-στ-630860

Το τελευταίο αντίο είπαν στις 3 γυναίκες που έχασαν την ζωή του στην ταβέρνα «Διόνυσος» της Καλαμάτας μετά από διαρροή και ανάφλεξη υγραερίου συγγενείς, φίλοι και γνωστή των τριών.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 2 το μεσημέρι έγινε η κηδεία της 53χρονης Ελένης Μπιτσώνη – Κουβάτσου, συζύγου του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, παρουσία πλήθους κόσμου, στο νεκροταφείο Καλαμάτας.

Την άτυχη γυναίκα συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσσηνίας με παραδοσιακές στολές, καθώς ήταν στέλεχος του Μορφωτικού και είχε διατελέσει και πρόεδρός του.

Στην κηδεία της Ελένης Μπιτσώνη

Τραγικό πρόσωπο στη διαδρομή μέχρι την τελευταία κατοικία ήταν ο σύζυγός της Γρηγόρης, οποίος είχε εμφανή τα σημάδια από τα εγκαύματα στα χέρια του, από την προσπάθειά του να απεγκλωβίσει τις 3 γυναίκες από την κουζίνα.

Στις 3 το μεσημέρι, στο ναό της Ανάστασης στην Παραλία, έγινε η κηδεία της 46χρονης Αδαμαντίας Κωνσταντινέα – Βουγιουκλή, μητέρας 4 κοριτσιών, παρουσία επίσης πολύ κόσμου. Στη νεκρώσιμη ακολουθία προέστη ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ενώ μεταξύ των συγγενών που αποχαιρέτησαν την Αδαμαντία ήταν και ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας, ξάδελφός της.

Πλήθος κόσμου στις κηδείες των τριών γυναικών.

Παρέστησαν καθηγητές και μαθητές από το Μουσικό Σχολείο, καθώς η μία από τις κόρες της Αδαμαντίας φοιτά στο σχολείο.

Στις 5 το απόγευμα, στο νεκροταφείο, έγινε η κηδεία της 52χρονης Ελένης Πανουσοπούλου. Συγγενείς και αρκετοί φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να την ασπαστούν για τελευταία φορά.

Πηγή- Φωτογραφίες: eleftheriaonline.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου