ΕΛΛΑΔΑ

48χρονος έκρυβε χασίς ακόμη και σε σχολικές τσάντες

48χρονος-έκρυβε-χασίς-ακόμη-και-σε-σχολι-639495

Όπου μπορούσε έκρυβε το χασίς που διακινούσε στη νότια Κέρκυρα ένας 48χρονος Έλληνας. Είχε δημιουργήσει παντού «καβάντζες», τόσο στο σπίτι του όπου μάλιστα χρησιμοποιούσε… σχολικές σάκες (!), όσο και σε ένα ακατοίκητο κτίσμα και σε ένα οικόπεδο ιδιοκτησίας του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στην κατοικία του 48χρονου από άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου, βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε δύο σχολικές τσάντες τέσσερις νάιλον συσκευασίες και ένα μεταλλικό κουτί, τα οποία περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 489 γραμμαρίων.


Η έρευνα επεκτάθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα απέναντι από το σπίτι του δράστη, όπου εντοπίστηκε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη μέσα στην οποία ήταν κρυμμένος ένας τενεκές που και αυτός είχε μέσα άλλες τρεις νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 874 γραμμαρίων.

Τέλος, σε ένα αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 48χρονου βρέθηκε κρυμμένο ένα γυάλινο βάζο το οποίο είχε μέσα άλλες δυο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 194 γραμμαρίων και ένα πλαστικό μπουκάλι που περιείχε κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτας» βάρους δέκα γραμμαρίων!

Εκτός από το συνολικά ένα κιλό και 564 γραμμάρια χασίς, στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και 2.500 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις του. Ο 48χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και απόκρυψη ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου