ΕΛΛΑΔΑ

Αμετανόητος διαρρήκτης παραβίασε 26 μαγαζιά

αμετανόητος-διαρρήκτης-παραβίασε-26-μα-639507

Κάθε δέκα ημέρες… συλλαμβάνεται ένας 25χρονος αμετανόητος διαρρήκτης που μέσα στον Ιανουάριο έχει πέσει τρεις φορές στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας, καθώς έχει διαρρήξει συνολικά 26 καταστήματα στη Ρόδο, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτά της εστίασης.

Για τελευταία φορά, ο νεαρός συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς διαπιστώθηκε ότι τις τελευταίες 48 ώρες είχε τρυπώσει σε πέντε επιχειρήσεις. Σε δυο από αυτές, βρήκε χρήματα για να κλέψει μέσα στις ταμειακές μηχανές ενώ από τις υπόλοιπες έφυγε με άδεια χέρια. Ο δράστης οδηγήθηκε για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.

Η πρώτη σύλληψη του 25χρονου είχε γίνει στις 9 Ιανουαρίου, όταν ταυτοποιήθηκε ως δράστης 13 διαρρήξεων που είχαν γίνει από τις 22 Δεκεμβρίου ως τις 4 Ιανουαρίου σε καφετέριες, καφενεία και εστιατόρια με λεία χρήματα και διάφορα αντικείμενα. Μετά την άσκηση δίωξης είχε αφεθεί ελεύθερος, αλλά συνελήφθη ξανά στις 19 Ιανουαρίου για άλλες οκτώ διαρρήξεις σε καφετέριες και εστιατόρια στην πόλη της Ρόδου! Μάλιστα, στην κατοχή του είχαν κατασχεθεί διαρρηκτικά εργαλεία και αντικείμενα που προέρχονταν από τις κλοπές.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου