ΕΛΛΑΔΑ

Εξελίξεις στη δολοφονία Τοπαλούδη: Τι κρύβει το κινητό του 19χρονου κατηγορούμενου;

εξελίξεις-στη-δολοφονία-τοπαλούδη-τι-639880

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 19χρονης Ελένης Τοπαλούδη, καθώς ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της, δέχτηκε να δώσει τους κωδικούς του κινητού του. Την ίδια ώρα ωστόσο, αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στο βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ.

Μάλιστα τόνισε πως όσα κατέθεσαν εναντίον του οι μάρτυρες κατηγορίας έγινε για να επιβαρυνθεί κι άλλο η θέση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 19χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως το μόνο που έκανε την ημέρα εκείνη, ήταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητο του, τον 23χρονο Ρομά και την κοπέλα μέχρι το Ενυδρείο όπου και τους άφησε για λίγο μόνους. Όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα, όπως του είχαν ζητήσει, η κοπέλα είχε φύγει με τα πόδια για το σπίτι της, σύμφωνα με όσα του είπε ο συγκατηγορούμενος του.

Παράλληλα, ο συνήγορός του κάνει λόγο για αίολες κατηγορίες από τη 19χρονη, ενώ ζητά να εξετασθεί από ψυχολόγο.

Σπαρακτική έκκληση από τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Στο μεταξύ, έκκληση στους γονείς και τα κορίτσια τους, που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο, να βγουν και να μιλήσουν, απηύθυνε, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (29/01), στην ΕΡΤ.

«Πριν συμβεί ό,τι τραγικό συνέβη στην κόρη μας είχα καταγγείλει ότι υπάρχει στη Ρόδο ένα κύκλωμα που βιάζει και εκβιάζει νεαρά κορίτσια» αποκάλυψε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Υπάρχει ένα απόστημα στη Ρόδο που πρέπει να σπάσει» τόνισε, ο πατέρας της φοιτήτριας που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια των δύο νεαρών, στη Ρόδο.

«Όχι μόνο αυτοί οι τρεις που είναι προφυλακισμένοι, αλλά όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να αναπαυθεί η ψυχούλα της κόρης μας,» είπε χαρακτηριστικά.

«Παρακαλώ τους γονείς και τα κορίτσια τους που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο να βγουν και να μιλήσουν» ζήτησε ο πατέρας της Ελένης.

[.cnn.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου