ΕΛΛΑΔΑ

Σύχναζε σε καφετέρια για να… κλέβει την ιδιοκτήτρια

σύχναζε-σε-καφετέρια-για-να-κλέβει-τη-645476

Καθημερινή πελάτισσα ήταν επί ένα χρόνο σε μια καφετέρια στο κέντρο της Πάτρας μια 60χρονη Ελληνίδα, όχι όμως επειδή απολάμβανε τον καφέ που της έφτιαχνε η ανυποψίαστη ιδιοκτήτρια, αλλά επειδή είχε δει πού έκρυβε το… πορτοφόλι της και το άδειαζε συστηματικά χωρίς να γίνει αντιληπτή!

Όταν η επιχειρηματίας αντιλήφθηκε ότι τα 50 ευρώ που είχε αφήσει ως «δόλωμα» στο πορτοφόλι της είχαν κάνει φτερά, ειδοποίησε την Αστυνομία και στο κατάστημα έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας. Το κλεμμένο χαρτονόμισμα βρέθηκε στην κατοχή της 60χρονης, η οποία αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι τους τελευταίους 12 μήνες είχε ξαφρίσει συνολικά 1.500 ευρώ από την άτυχη επιχειρηματία! Σε βάρος της δράστιδας σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Το ίδιο ακριβώς έκανε και μια 19χρονη πελάτισσα άλλης καφετέριας στην Πάτρα, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μαζί με δυο φίλες της ηλικίας 22 και 18 χρόνων. Οι τρεις νεαρές εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη για να «βουτήξουν» 42 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Μετά την σύλληψή τους, όμως, αποδείχθηκε ότι η 19χρονη είχε αρπάξει άλλα 180 ευρώ από το ίδιο κατάστημα, πριν από τρεις ημέρες!

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου