LIFE STYLE

Όλα τα «κορίτσια» του Θέμου Αναστασιάδη τον αποχαιρετούν για πάντα με λόγια που συγκινούν

όλα-τα-κορίτσια-του-θέμου-αναστασιά-646493

Ο δημοσιογραφικός και καλλιτεχνικός χώρος έχει συγκλονιστεί με το άκουσμα της είδησης πως ο Θέμος Αναστασιάδης δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας… Ο εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», δημοσιογράφος και παρουσιαστής θρυλικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης έφυγε από την ζωή το βράδυ της Τρίτης, σε ηλικία 61 ετών στην Ελβετία, νικημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Μπορεί η γυναίκα του Βασιλική Παναγιωτοπούλου να βρισκόταν βράχος στο πλευρό του μέχρι το τελευταίο λεπτό της ζωής του, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής του καριέρας, ο Θέμος Αναστασιάδης πλαισιωνόταν από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Τα λεγόμενα “κορίτσια του Θέμου” ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα από το πλευρό του καταξιωμένου παρουσιαστή μέσα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές. Τα «κορίτσια του Θέμου» δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι ο “μέντοράς” τους “έφυγε” και η καθεμία με τον δικό της τρόπο, τον αποχαιρέτησε…

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού συνεργάζονταν για χρόνια μαζί του στην εκπομπή «ΟΛΑ» και ήταν το τελευταίο… «κορίτσι του Θέμου». Το τελευταίο «αντίο» της ράγισε καρδιές: «Έχω στο μυαλό μου συνέχεια το χαμόγελο σου, πάντα μεγάλο και πάντα αληθινό. Θυμάμαι το πρώτο μας γύρισμα όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο ΟΛΑ, θυμάμαι το καμαρίνι μου που το είχες γεμίσει με λουλούδια και γλυκά. Θυμάμαι και την κάρτα που μου είχες αφήσει, με λόγια υπέροχα. Ακόμη την έχω φυλαγμένη στο συρτάρι μου. Όπως και κάτι χαρτάκια που μου έστελνες την ώρα του γυρίσματος στις πρώτες εκπομπές λέγοντας μου «Προχώρα, ρώτησε ό, τι θες, κάνε πλάκα, ήρθε η δική σου σειρά τώρα.» Από εκείνη την ημέρα πέρασαν πολλά χρόνια και εσύ ήσουν πάντα δίπλα μου. Με πίστευες και μου το έδειχνες έμπρακτα. Με υποστήριζες και με προστάτευες. Με καθοδηγούσες. Εσύ με έμαθες πολλά. Ήσουν πάντα εκεί, πάντα με τις πλάκες σου, με το χιούμορ σου, το χαμόγελο σου. Με συμβούλευες για τη δουλειά και όχι μόνο. Ήσουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια».

Γωγώ Μαστροκώστα

Η Γωγώ Μαστροκώστα συνεργάστηκε με τον Θέμο Αναστασιάδη στην εκπομπή «Πυρετός στο Σαββατόβραδο», πριν 19 ολόκληρα χρόνια. Η πρώην γυμνάστρια αποχαιρέτησε και εκείνη με τον δικό της τρόπο τον σπουδαίο δημοσιογράφο: «Τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου, ο εγκέφαλος μου δεν μπορεί… δεν γίνεται…μ ε τίποτα να επεξεργαστεί τη λέξη «θάνατος»! Είναι λες και κάνει block και δεν αφήνει τα συναισθήματα λύπης, οδύνης, στενοχώριας να περάσουν μέσα μου!! Άλλωστε δεν θα το ήθελα σε καμία περίπτωση… για τον Θέμο! Δεν δέχομαι με τίποτα ότι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου, που τους γνώρισα, που γέλασα, που έκλαψα, που πορεύτηκα λιγότερο ή περισσότερο μαζί τους … ότι «φεύγουν». Αρνούμαι να το δεχτώ και τώρα! Έτσι… γιατί απλά δεν τους αξίζει να «φεύγουν»… τουλάχιστον απ’την καρδιά μου».

Ναστάζια Μητροπούλου

Το εντυπωσιακό κορίτσι που έγινε ιδιαιτέρως γνωστό στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην εκπομπή «ΟΛΑ» έπαθε τεράστιο σοκ στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης. Η Ναστάζια Μητροπούλου δεν γινόταν να μην αποχαιρετήσει τον άντρα που την πίστεψε και της έδωσε βήμα στην ελληνική τηλεόραση: «Έχω πάθει σοκ… Ο άνθρωπος που μου άλλαξε τη ζωή… Θέμος Αναστασιάδης… Δεν το χωράει ο νους μου… Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν από τους καλύτερους ανθρώπους στην showbiz… Μου φέρθηκε πιο όμορφα από όλους εκεί… Σαν παιδί του με είχε… Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ… Καλό ταξίδι Θέμο… Δεν έχω λόγια… Μόνο δάκρυα…».

Ιωάννα Λίλη

Η Ιωάννα Λίλη ήταν ακόμη μία εντυπωσιακή Ελληνίδα που πλαισίωσε τον Θέμο Αναστασιάδη στην τηλεοπτική του εκπομπή «Όλα». Συγκινημένη έγραψε το δικό της μήνυμα για τον δημοσιογράφο: «Με μεγάλη συγκίνηση πληροφορήθηκα το χαμό του Θέμου Αναστασιάδη,του αγαπημένου φίλου που ταλαιπωρήθηκε από την επάρατη νόσο. Ο δημοσιογραφικός κόσμος βιώνει σήμερα μια μεγάλη απώλεια. Οι αναγνώστες του και οι τηλεθεατές θα τον θυμούνται πάντα με το πλατύ του χαμόγελο και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο προσέγγιζε τα θέματα και τους καλεσμένους του. Εγώ προσωπικά θα τον θυμάμαι ως τον άνθρωπο που με στήριξε στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα, που μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές, αλλά και με διασκέδαζε με τα αστεία του πειράγματα. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι, Θέμο».

Σάσα Μπάστα

Η Σάσα Μπάστα ήταν μία από τις γυναίκες που έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ως «κορίτσι του Θέμου». Η εκρηκτική τραγουδίστρια σοκαρισμένη αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον Θέμο Αναστασιάδη: «ΠΑΝΤΑ διπλά σου είχα αυτό το χαμόγελο… Ότι «ΟΛΑ» θα πήγαιναν καλά… εσύ μου έμαθες να πατάω με σιγουριά κ να έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου… Ήσουν και θα είσαι ένα απ τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής μου! Ο μέντορας μου,ο φίλος μου, ο συνεργάτης κ άνθρωπος δικός μου!! Σ’ ευχαριστώ για «ΟΛΑ»! Εύχομαι να ξεκουραστεί τώρα η ψυχή σου! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου… Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια σου…».

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες υπήρξε και εκείνη συμπαρουσιάστρια του Θέμου και έζησε στο πλευρό του αξέχαστες στιγμές, ενώ δίπλα του έμαθε νέα πράγματα και γνώσεις για τον κόσμο της τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις στιγμές τους στο πλατό του «Όλα», γράφοντας: «Απέραντη θλίψη. Έχω μόνο αγάπη, σεβασμό και θαυμασμό για αυτόν τον ευαίσθητο, προστατευτικό και ευφυή άνθρωπο. Σε ευχαριστώ Θέμο μου που μπόρεσα να υπάρξω το «κορίτσι» σου, να δω και να μάθω τόσα από εσένα. Καλό Παράδεισο να έχεις, αφήνεις ένα μεγάλο κενό. Τα συλλυπητήρια μου από τα βάθη της καρδιάς μου στην οικογένεια, στους φίλους και στους συνεργάτες. Μία μέρα ο πόνος θα απαλυνθεί. Σε ευχαριστούμε για «Όλα»».

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου εργάστηκε στη δημοσιογραφική ομάδα του «ΟΛΑ» στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, όταν κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ενώ σύντομα βρέθηκε και μπροστά από τις κάμερες, όπου έγινε ένα από τα γνωστά «κορίτσια του Θέμου». Λίγες ώρες αφού έμαθε τη δυσάρεστη είδηση, η Σίσσυ με ένα απλό μήνυμα στα Instagram Stories της αποχαιρέτησε τον Θέμο Αναστασιάδη, ευχαριστώντας τον για όλα όσα έμαθε στο πλευρό του.

Δέσποινα Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη εργαζόταν για χρόνια στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «ΟΛΑ». Κάποια στιγμή και εκείνη βγήκε μπροστά στις κάμερες και ήταν για ένα μεγάλο διάστημα ένα από τα «κορίτσια του Θέμου». Η γνωστή δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τον μέντορά της, ανεβάζοντας κοινές φωτογραφίες με τον Θέμο στα social media, με τη συγκινητική λεζάντα: «Αγαπημένε μου… Τις κοιτάζω και μου φαίνεται ψέμα. Θα σ’ αγαπώ πάντα».

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου