ΕΛΛΑΔΑ

Το «αντίο» του δημοσιογραφικού και πολιτικού κόσμου στον Θέμο

το-αντίο-του-δημοσιογραφικού-και-πο-648368

Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος από την απώλεια του δημοσιογράφου και εκδότη Θέμου Αναστασιάδη, που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 61 ετών, μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Κηφισιάς τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα την Κυριακή.

Οι φίλοι και οι συνεργάτες του, τον αποχαιρετούν με συγκίνηση και λόγια αγάπης, μέσω των social media.

Το «αντίο» του δημοσιογραφικού κόσμου

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, που ζει και εργάζεται στην Γαλλία, αποχαιρέτησε μέσω Twitter τον δημοσιογράφο δημοσιεύοντας την είδηση και γράφοντας, «Έφυγε ο Θέμος» RIP Θέμο Αναστασιάδη.

«Αντιο Θέμο. Καλό κουράγιο στους δικούς σου ανθρώπους», έγραψε στο twitter ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Πολέμησε τον καρκίνο ενάμισι χρόνο ο Θέμος. Απόψε πέρασε στο επέκεινα…»,έγραψε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

«Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του για την δημοσιογραφική του θητεία. Αλλα επιτρέψτε μου να εκφράσω την προσωπική μου συντριβή για τον θάνατο του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», ήταν το μήνυμα του Γιάννη Λοβέρδου.

Η Λίζα Δουκακάρου, με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο: «Μνήμες απο τα παλιά, δημιουργικές βραδυές κάπου εκεί στη Φωκυλίδου με γέλια, φωνές και την Βασιλική πάντα στο πλάι σου. Καλό παράδεισο Θέμο! Κουράγιο στην οικογένεια του!»

«Καλο ταξίδι ρε Θέμο… Θα μας λείψεις. Σε όλους εμάς που σε γνωρίσαμε,δουλέψαμε μαζι, γελάσαμε, κάναμε πλάκες», έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαχρήστος.

Ο Πάνος Σόμπολος, αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη, γράφοντας: «Έφυγε νωρίς από τη ζωή ο Θ. Αναστασιάδης. Πρόσφερε πολλά στην ενημέρωση, πρόσφερε πολλά στο δημοσιογραφικό λειτούργημα, πρόσφερε πολλά στο κοινωνικό σύνολο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

«Αντε γειά Θέμο Αναστασιάδη … Τον έπεισα να βγεί πρώτη φορά στο Mega Channel διευθ στην «Καθημερινή». « Θα συναντήσει τη Ρίκα Βαγιάνη. Συμπαρουσίαζα τότε την πρωινή εκπομπή. Ήρθε σχολιαστής της επικαιρότητας δεν φανταζόμουν οτι θα εκανε καριέρα στην τηλεόραση, τόσο χιούμορ!!!», έγραψε η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου.

«Α ρε Θέμο. Τόσο νεος, τόσο ευφυής. Καλό παραδεισο. Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους», έγραψε στο twitter ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, αποχαιρέτησε μέσα από την εκπομπή του, με τον δικό του τρόπο, τον φίλο του Θέμο Αναστασιάδη. «Έφυγε από τη ζωή ένας συνάδελφός μας, μια εμβληματική μορφή της δημοσιογραφίας, ο Θέμος Αναστασιάδης. Έφυγε πολύ νέος ο Θέμος, στα 61 του χρόνια. Τον Θέμο τον ξέρω χρόνια, από τότε που έγραφε στην Ελευθεροτυπία τη Μαύρη Τρύπα… Πολλές φορές βρέθηκα και εγώ καλεσμένος στην εκπομπή του, φίλος μου ήταν ο Θέμος. Έφυγε νικημένος από τον καρκίνο, έδωσε τη μάχη του τον τελευταίο χρόνο. Τους τελευταίους 5 μήνες τον κατέβαλε η ασθένεια και δυστυχώς έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο. Θέμο, πήγαινε πάνω και κάνε τους να σκάσουν στα γέλια και με τον σαρκασμό και με τον αυτοσαρκασμό, ο οποίος σε διέκρινε. Καλό ταξίδι Θέμο, καλό ταξίδι», είπε συγκινημένος.

«Καλό ταξίδι, αγαπημένε φίλε. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την οδύνη. Θα σε θυμάμαι με τιμή και ευγνωμοσύνη. Καὶ τὴν πατρίδα οὐκ ἐλάσσω παραδώσω», έγραψε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο Βαγγέλης Περρής, με τον οποίο ο Θέμος Αναστασιάδης είχε μία στενή φιλία αλλά και συνεργασία επί σειρά ετών, ανέβασε μία μαύρη εικόνα στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά «Σαν ψέμα…».

Οι πολιτικοί αποχαιρετούν τον Θέμο Αναστασιάδη

Με μια ανάρτησή του στα social media, ο Αντώνης Σαμαράς αποχαιρέτισε τον Θέμο Αναστασιάδη, γράφοντας: «Φίλοι 40 χρόνια σχεδόν. Απόψε, η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ. Αντίο Θέμο».

Μέσω twitter αποχαιρέτισε τον δημοσιογράφο και ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Έφυγε ο Θέμος Αναστασιάδης: ένας πραγματικά ωραίος άνθρωπος έφυγε! Καλό ταξίδι Θέμο!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, αποχαιρέτησε τον Θέμο Αναστασιάδη, γράφοντας «Αντίο φίλε! Την στενοχώρια δεν την άντεξες. Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι».

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, έγραψε: «Μερικοί άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι. Έφυγε ένας Έλληνας που διακρίθηκε για το ήθος, το θάρρος και την τόλμη του. Στεναχωριέμαι που σε αυτή την χώρα, οι άριστοι στοχοποιούνται αντί να γίνονται πρότυπα. Η πατρίδα του χρειαζόταν την φωνή του περισσότερο από ποτέ. Υγ. Έχασα πάνω από όλα έναν φίλο μου, που του χρωστάω πολλά. Καλή δύναμη στην οικογένεια του και εκείνους που ήταν κοντά του τις δύσκολες στιγμές. Καλό ταξίδι Θέμο».

«Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Θέμου Αναστασιάδη. Ιδιαίτερα στη Βασιλική και τα παιδιά», έγραψε η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, ενώ είχε προηγηθεί το μήνυμα «Έφυγες και συ Θέμο , πολύ νωρις και πολύ άδικα! Καλό Παράδεισο φίλε…».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου