LIFE STYLE

Θύμα ξυλοδαρμού ο Ανθιμος Ανανιάδης: «Εδώ και 9 μήνες δέχομαι μια συνεχή απειλή!»

θύμα-ξυλοδαρμού-ο-ανθιμος-ανανιάδης-652650

Επίθεση από δύο κουκουλοφόρους δέχθηκε κάτω από το σπίτι του, στην περιοχή του Ψυρρή, ο Ανθιμος Ανανιάδης.

Ο ηθοποιός, την ώρα που προσπαθούσε να μπει στην είσοδο του σπιτιού του, περίπου στις 23:00 το βράδυ, δέχθηκε επίθεση από τους δράστες, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν. Τότε, έκανε την εμφάνισή τους ένας αλλοδαπός, κινεζικής καταγωγής, ο οποίος μόλις έγινε αντιληπτός από τους αγνώστους, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, όπως αναφέρει στο gossip-tv, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Ανθιμος Ανανιάδης επικοινώνησε αμέσως με τον δικηγόρο του και πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τον αυτόπτη μάρτυρα για να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστου. Ο δικηγόρος του, ωστόσο, του είπε ότι ο «άγνωστος» δεν θα βρεθεί ποτέ, εκτός αν υποψιάζεται κάποιον. Προς το παρόν, ηθοποιός δεν έχει αποφασίσει αν τελικά θα καταθέσει μήνυση, ενώ έχει μόνο κάποιες αμιχιές στο σώμα του.

Ο Ανθιμος Ανανιάδης σε ανάρτησή του στο Instagram αποκαλύπτει πως εδώ και εννέα μήνες δέχεται επίθεση και απειλές, ενώ ευχαριστεί τους ακολούθους του για το ενδιαφέρον.

«Εδώ και 9 μήνες δέχομαι μια συνεχή επίθεση και απειλή .. Αυτή την φορά αντιμετώπισα την απειλή μπροστά μου… Όμως έχω καθαρή συνείδηση και δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν … Συνεχίζω να πορεύομαι με αγάπη και αλήθεια στη καρδιά… Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά», έγραψε.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου