ΕΛΛΑΔΑ

Αποχαιρετισμός στα… «όπλα» από τον Πάνο Καμμένο

αποχαιρετισμός-στα-όπλα-από-τον-πά-663531

Το ραντεβού που θα έχουν το μεσημέρι της Παρασκευής (11.01.2019) στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος με τον Αλέξη Τσίπρα θα πυροδοτήσει, όπως όλα δείχνουν, ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Το πρωί της Πέμπτης συνεδρίασε το Συμβούλιο Άμυνας υπό τον Πάνο Καμμένο κι εκεί ο υπουργός Άμυνας ουσιαστικά “ανακοίνωσε” ότι εγκαταλείπει τη θέση του. Όπως αναφέρει το OnAlert.gr, απευθυνόμενος στους επικεφαλής των Γενικών Επιτελείων αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να είπε: “Είναι το τελευταίο Συμβούλιο Άμυνας, που προΐσταμαι“.

Σημειώνεται, αναφέρει επίσης το OnAlert.gr, ότι και κατά τις επισκέψεις που έκανε, κατά την περίοδο των γιορτών, σε στρατιωτικές μονάδες και φυλάκια, ο Πάνος Καμμένος είχε τονίσει με έμφαση πως ήταν η τελευταία φορά που παρευρισκόταν εκεί ως υπουργός Άμυνας.

Πάντως, καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο OnAlert.gr ότι η συγκεκριμένη φράση δεν θα πρέπει οδηγεί σε βιαστικά συμπεράσματα αναφορικά με την ατζέντα του προέδρου των ΑΝΕΛ στο τετ-α-τετ της Παρασκευής με τον πρωθυπουργό.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου