ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από την Κολωνία χτυπήθηκε από κεραυνό

θεσσαλονίκη-αεροπλάνο-που-εκτελούσε-665334

Στιγμές αγωνίας για τους επιβάτες πρωινής πτήσης από την Κολωνία για τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αεροπλάνο της Eurowings που είχε προορισμό το αεροδρόμιο “Μακεδονία” χτυπήθηκε από κεραυνό και αναγκάστηκε να αλλάξει προορισμό για λόγους ασφαλείας.

Όπως επιβεβαίωσε η Fraport στο newsit.gr, “όντως υπήρχε προγραμματισμένη άφιξη το πρωί στο αεροδρόμιο Μακεδονία, η οποία τελικά δεν έγινε. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε άλλο αεροδρόμιο, χωρίς όμως εμείς να έχουμε ενημερωθεί για τα αίτια”.

Το αεροπλάνο της Eurowings επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στις 10.10 το πρωί. Οι συγγενείς των επιβατών, ζητούσαν να μάθουν πληροφορίες, οι οποίες τους δόθηκαν λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο πιλότος προσγείωσε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Κολωνίας και όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς.

Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι πτήσεις στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μέχρι και αυτήν την ώρα. Όπως δήλωσε ο Pr manager της Fraport Greece Γιάννης Παπάζογλου, δεν υπάρχουν ακυρώσεις, καθυστερήσεις ή τροποποιήσεις στις πτήσεις. Όπως είπε οκ. Παπάζογλου στους τροχοδρόμους γίνεται προληπτικά αποχιονισμός.

Πήγή newsit.gr, με πληροφορίες από thestival.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου