ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Δημήτριος: Άνδρες των ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο σπίτι που είναι ταμπουρωμένος ο 60χρονος

άγιος-δημήτριος-άνδρες-των-εκαμ-εισέβ-668228

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής άνδρες των ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου όπου βρίσκεται ο 60χρονος άντρας ο οποίος το μεσημέρι πυροβολούσε στον αέρα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι άνδρες της ΕΚΑΜ κάλεσαν τον ένοπλο άνδρα να παραδώσει το όπλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ένοπλος άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου και απείλησε να αυτοπυροβοληθεί ή να πέσει στο κενό. Τελικά αφοπλίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό ξεκίνησε από τις 14.00 μετά το μεσημέρι, ύστερα από καταγγελία στην Αστυνομία, ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί από τον 1ο όροφο σπιτιού στην οδό Αιόλου 10 , όπου μένει ο 60χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος επιχείρησε να μπει στο σπίτι της ανιψιάς του,εκείνη δεν του άνοιξε, με αποτέλεσμα εκείνος να πυροβολήσει την πόρτα.Τελικά η κοπέλα κατάφερε να φύγει να απομακρυνθεί από την οικία.

Μετά τους πυροβολισμούς, στο σημείο έφτασε η αστυνομία. Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος αλλά δεν απάντησε κανείς και αποχώρησαν. Αργότερα όμως έπεσε κι άλλος πυροβολισμός που αναστάτωσε τη γειτονιά. Στο σηεμίο επανήθαν αστυνομικοί και περικύκλωσαν το κτίριο.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι γείτονες είχαν εντοπίσει τον 60χρονο σε κατάσταση μέθης στο προαύλιο της κατοικίας και τους ζήτησαν τον λόγο για τους πυροβολισμούς. Ένας εξ αυτών τον κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου