ΕΛΛΑΔΑ

Εγκλημα στη Ρόδο: Υπόνοιες ότι τον βίασαν στη φυλακή αφήνει ο 19χρονος Αλβανός

εγκλημα-στη-ρόδο-υπόνοιες-ότι-τον-βίασ-692041

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα βιασμού από συγκρατουμένους του στις φυλακές Αυλώνα αφήνει ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλβανικής καταγωγής κρατούμενος ισχυρίστηκε ότι «κάποιοι συγκρατούμενοί μου, περίπου 20 άτομα, με έβριζαν και με χτυπούσαν. Μάλιστα, άκουσα κάποιον να προτρέπει τους άλλους “βγάλτε του το παντελόνι” και στη συνέχεια λιποθύμησα», για να προσθέσει: «Όταν ξύπνησα, βρισκόμουν σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώρουχα. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου έχουν κάνει», κατέληξε ο 19χρονος.

Έπειτα από τα όσα δήλωσε, θα γίνει εξέταση από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως ο 19χρονος έπεσε θύμα βιασμού από τους συγκρατουμένους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο από τους επτά που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του 19χρονου Αλβανού. Πρόκειται για έναν Ελληνα και έναν αλλοδαπό, ένας εκ των οποίων παραδέχτηκε τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό.

Φύλακας σε κατάθεση του ανέφερε ότι το περιστατικό πρέπει αν συνέβη χθες μεταξύ 4:00 με 4:30 το απόγευμα κατά τη διάρκεια του προαυλισμού των κρατουμένων, όταν οι δράστες με άγνωστο τρόπο παραβίασαν την κλειδωμένη πόρτα του κελιού απομόνωσης όπου κρατούνταν ο 19χρονος, για να προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες.

Νωρίτερα, ένας από τους κρατούμενους που συμμετείχαν στην επίθεση μίλησε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων είπε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή και μπήκαν χωρίς να την παραβιάσουν, ενώ ο φύλακας που ήταν παρών δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό καθώς κρατούσαν μαχαίρια. Σκέφτηκε τον εαυτό του και την οικογένειά του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στους άγραφους νόμους της φυλακής, ο κρατούμενος είπε ότι ο 19χρονος κατηγορούμενος πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε, λέγοντας πως «αυτός έπρεπε να κάνει παρέλαση με στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα».

Τέλος, δικαιολόγησε την πράξη του και των συγκρατούμενών του λέγοντας ότι όλοι έχουν κάνει κάποιο έγκλημα για να βρεθούν στη φυλακή, αλλά δεν έφτασαν στο σημείο που έφτασαν εκείνος και ο 21χρονος στη Ρόδο.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό του ξυλοδαρμού του 19χρονου μέσα στις φυλακές Αυλώνα όπου μεταφέρθηκε χθες, έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, ενώ κυκλοφόρησαν και βίντεο που δείχνουν την επίθεση στον νεαρό που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου