ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά με δεκάδες συλλήψεις

μεγάλη-αστυνομική-επιχείρηση-στη-θεσ-692370

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος, σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών, που δρούσε στην περιοχή του ΑΠΘ, την περιοχή της Ροτόντας και γενικότερα το κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα η επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε σε σπίτια και ξενοδοχεία σε διάφορες περιοχές της πόλης, όπως η Ευκαρπία, το κέντρο της Θεσσαλονίκης, στους χώρους ΑΠΘ, το Καλοχώρι, η περιοχή του Θεαγενείου, το Ασβεστοχώρι και εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών καθώς και οπλισμός. Η Αστυνομία προχώρησε σε περισσότερες από 50 συλλήψεις, με αρκετούς από τους συλληφθέντες να είναι αλβανικής καταγωγής.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται.

Η αστυνομική επιχειρήση δεν συνδέεται με την καταγγελία φοιτήτριας ότι δέχθηκε επίθεση από τοξικομανή στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος στις 11 το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με την ίδια, ο τοξικομανής την χαστούκισε και στη συνέχεια έφυγε.

Όπως αποκάλυψε το θύμα, εκείνη τη στιγμή στο σημείο βρίσκονταν μόνο συμφοιτητριές της και για αυτό το λόγο δεν αντέδρασε.
[thetoc.gr, με πληροφορίες από το thestival]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου