ΕΛΛΑΔΑ

Στο υπόγειο των φίλων του έκρυβε χασίς και κοκαΐνη

στο-υπόγειο-των-φίλων-του-έκρυβε-χασίς-706300
«Σκιά» ενός 39χρονου Αλβανού είχαν γίνει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας καθώς είχαν συγκεντρώσει στοιχεία ότι διακινεί ναρκωτικά στα στέκια της Λαμίας και βρήκαν ευκαιρία να τον συλλάβουν επ’ αυτοφώρω, τη στιγμή που προμήθευε έναν 37χρονο.

Η επιχείρηση τέθηκε σε εφαρμογή το βράδυ το Σαββάτου και ο αλλοδαπός ακινητοποιήθηκε μαζί με τον αγοραστή, την στιγμή που του παρέδιδε μικροποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο 39χρονος, ως μέσο για την διευκόλυνση της πώλησης των ναρκωτικών και 850 ευρώ προερχόμενα από την αγοραπωλησία.

Από την παρακολούθηση που είχε προηγηθεί, οι αστυνομικοί είχαν διαπιστώσει ότι ο Αλβανός επισκεπτόταν την αποθήκη ενός 51χρονου Έλληνα φίλου του και της 45χρονης συζύγου του, στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου κατοικούν. Αμέσως έκαναν έρευνα με σκύλο ανιχνευτή, ο οποίος ανακάλυψε όλο το παράνομο εμπόρευμα κι έτσι συνελήφθη και το ζευγάρι των ιδιοκτητών.

Συγκεκριμένα, ο εκπαιδευμένος σκύλος βρήκε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 682,6 γραμμαρίων, 79,2 γραμμάρια μιας λευκής ουσίας σε μορφή σκόνης, βράχου και κρυστάλλου, πιθανότατα κοκαΐνης αλλά η χημική της σύσταση οποίας θα προσδιοριστεί από αναλύσεις, καθώς και πλήθος κενές νάιλον συσκευασίες και δυο ζυγαριές ακριβείας. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με κατηγορίες για κατοχή, απόκρυψη, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου