ΕΛΛΑΔΑ

Η συγγνώμη του ιερέα που προκάλεσε τροχαίο και δάγκωσε αστυνομικό

η-συγγνώμη-του-ιερέα-που-προκάλεσε-τρο-828699

Φαίνεται να ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν θυμάται το παραμικρό. Ο λόγος για τον ιερέα στο Ηράκλειο ο οποίος και κατηγορείται ότι δάγκωσε αστυνομικό και πλέον είναι αντιμέτωπος τόσο με την δικαιοσύνη όσο και με την «Ιερή οργή» από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και στο πανελλήνιο με τον μαινόμενο ιερέα που χθες οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Ηράκλειου όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 26 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην εκπομπή «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδου ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν θυμάμαι τίποτα. Τους ζητώ συγνώμη. Ντρέπομαι που φθάσαμε σε αυτό το σημείο.

Λοιπόν αν έγινε κάτι, εγώ ζήτησα συγνώμη και συγνώμη από το δικαστήριο, από τους ανθρώπους και αν προξένησα, καμιά φθορά σε κανένα αναλαμβάνω την ευθύνη.

Είχα απώλεια μνήμης, δεν θυμάμαι. Το μόνο που θυμάμαι είναι στο πανεπιστημιακό, που έτσι συνήλθα και λέω που είμαστε. Ήταν εκεί τα όργανα της τάξης και μου λένε τα παιδιά, έτσι και έτσι δημιουργήσατε τροχαίο, πηγαίνατε αντίθετα στο ρεύμα και σας βάλαμε εδώ και λέει φωνάξατε περισσότερο… Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα.

Ζητώ συγνώμη. Τι να σας πω δηλαδή ντρέπομαι που φτάνω σε αυτό το σημείο τώρα που είναι να τελειώσω την καριέρα μου. Γιατί είμαι 60 ετών και σε λίγο μπαίνω στη σύνταξη».

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου αναμένεται τελικά να λογοδοτήσει ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης ο… φασαριόζος ιερέας, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής καθώς φέρεται να οδηγούσε κόντρα στον μονόδρομο, στην οδό 1821, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η δίκη του κατηγορούμενου κληρικού, ο οποίος φέρεται, επιπρόσθετα, να εξύβρισε αλλά και να δάγκωσε άνδρα της ΕΛ.ΑΣ. εντός του Αστυνομικού Μεγάρου, αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για τις 26 του μηνός.

Πηγή: neakriti.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου