ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στη Λαμία: Προσωπικές διαφορές πίσω από μαχαίρωμα «διαρρήκτη»

ανατροπή-στη-λαμία-προσωπικές-διαφορ-833371

Αλλάζουν τα δεδομένα σχετικά με το μαχαίρωμα “διαρρήκτη” στη Λαμία, καθώς τα τελευταία στοιχεία δείχνουν πως οι δύο εμπλεκόμενοι είχαν προσωπικές διαφορές.

Πρόκειται για έναν 24χρονο Ρομά, γνωστό στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Ο δεύτερος είναι ένας 32χρονος στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, 35 ναρκωτικά χάπια και 78 αναβολικά χάπια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δύο άνδρες τσακώθηκαν στο κέντρο της Λαμίας, αργά το βράδυ και οι περαστικοί ενημέρωσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν γρήγορα στο σημείο και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Η ηρεμία όμως δεν κράτησε πολύ. Λίγο αργότερα οι δύο νεαροί συναντήθηκαν πάλι στο διαμέρισμα του 32χρονου, στο οποίο μάλιστα μόλις είχε μετακομίσει. Τσακώθηκαν ξανά και ο 32χρονος πήρε στα χέρια του ένα μαχαίρι και τον μαχαίρωσε.

Κλήθηκε ξανά η αστυνομία κλήθηκε, αλλά όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ο χτυπημένος Ρομά είχε εξαφανιστεί.

Ο 32χρονος υποστήριξε ότι όταν επέστρεψε, ο Ρομά είχε διαρρήξει το σπίτι και εκείνος τον τραυμάτισε με το μαχαίρι για να αμυνθεί. Οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν για τον τραυματία, κάνοντας έρευνα και στο νοσοκομείο της πόλης, χωρίς όμως να τον εντοπίσουν. Περίπου τα μεσάνυχτα ο τσιγγάνος επικοινώνησε με το 100 και ενημέρωσε πως βρίσκονταν κοντά σε κατάστημα, στη συνοικία της Νέας Μαγνησίας.

Εκεί έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Λαμίας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο τραυματίας όμως δεν βρισκόταν εκεί. Ωστόσο εντοπίστηκε πολύ γρήγορα από τους αστυνομικούς σε κοντινό σπίτι.

lamiastar.gr tvstar.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου