Σοβαρότητα και πάλι …για την κορυφή

σοβαρότητα-και-πάλι-για-την-κορυφή-833437

Με σοβαρότητα βλέπει και το επόμενο ματς ο Ολυμπιακός Βόλου που την Κυριακή θα επιστρέψει και ως γηπεδούχος στο Πανθεσσαλικό …και για την 7η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου Καρδίτσας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός με στόχο να παραμείνει στην κορυφή θέλει πάντα νίκες κάτι που έδειξε και στα δυο τελευταία ματς που ως γηπεδούχος τα έδωσε στον Αλμυρό (έχοντας κερδίσει 5-1 τον Πιερικό και τη Στυλίδα 4-0) και τελευταίο ματς στη δηλωμένη έδρα ήταν με τα Μετέωρα (2-0).

Στον Ολυμπιακό δεν ξεγελιούνται από τη βαθμολογική θέση, ούτε από «μικρές» ομάδες και θέλουν να δείχνουν την ανωτερότητα στο γήπεδο όπου πάντα έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου με τη διοίκηση να καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο αυτή την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Απόλλων Μακρυχωρίου.

Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής: Τιμή εισόδου 10€. Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω) 5€. Ανεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) 5€.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολό της από την 2η πεζογέφυρα. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι στην είσοδο της 2ης πεζογέφυρας θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων για τον αγώνα της 3ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας, ενώ η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο και το οποίο θα λειτουργεί από τις 14:00.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύονται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα! Φωνάζουμε για τους παίχτες μας, φωνάζουμε για την ομάδα μας!».

Ο Λαθύρης διαιτητής

Ο Βαγγέλης Λαθύρης από τη Φθιώτιδα θα είναι ο διαιτητής για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και για τον 4ο όμιλο (Πανθεσσαλικό, Κυριακή 11/11, 15.00). Ο Βαγγέλης Λαθύρης «σφυρίζει» για δεύτερη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αλλά πρώτη φορά ματς του Ολυμπιακού, ενώ την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Χρήστο Δόσκορη, επίσης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ανδρέας Στάθης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Κερκίδα ακαδημιών

Κερκίδα αθλητών των ακαδημιών ποδοσφαίρου δημιουργεί ο Ολυμπιακός Βόλου για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο πλαίσιο της επαφής της με την κοινωνία της πόλης μας και της δημιουργίας μίας νέας γενιάς φιλάθλων που θα γαλουχηθούν με τα αθλητικά ιδεώδη καθώς και για την τόνωση συνεργασίας μεταξύ των ακαδημιών ποδοσφαίρου που αποτελούν την κυψέλη της δημιουργίας του αθλήματος αποφάσισε τη δημιουργία κερκίδας αθλητών ακαδημιών ποδοσφαίρου για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας που θα διεξαχθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αρχής γενομένης την Κυριακή 11 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Καλούνται όλοι οι υπεύθυνοι των ακαδημιών της πόλης μας να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο τηλέφωνο 2421062220 για να ενημερωθούν για τους όρους και τον τρόπο προσέλευσης και συνοδείας των νεαρών αθλητών τους».

Αργότερα το μπάσκετ

Αργότερα θα γίνει ο αγώνας μπάσκετ της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού στο κλειστό του Βόλου. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι λόγω κωλύματος με το γήπεδο και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος), της 11/11/2018 αντί ώρα 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 18.00 στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου