ΕΛΛΑΔΑ

Σε Ελλάδα και Αυστραλία ψάχνουν το δολοφόνο του Γιάννη Μακρή

σε-ελλάδα-και-αυστραλία-ψάχνουν-το-δολ-834234

Σε Ελλάδα και Αυστραλία συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ γύρω από τα αίτια της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, στη Βούλα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών πήραν καταθέσεις, μεταξύ άλλων, από τον πατέρα και τη σύζυγο του θύματος. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταθέσεις και των δύο δεν βοήθησαν στη περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης ενώ λιγοστές ήταν οι αναφορές εκ μέρους του πατέρα σχετικά με τις δραστηριότητες της οικογένειας στην Αυστραλία.

Σε ότι αφορά τον εκτελεστή οι αρχές εξετάζουν το βίντεο και σύμφωνα μ ε πληροφορίες οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επαγγελματία ενώ ερευνάται αν πρόκειται για τις τις περιπτώσεις όπου κάποιοι προσλαμβάνουν έναν δολοφόνο ο οποίος στη συνέχεια είτε φεύγει στο εξωτερικό είτε κρύβεται για κάποιο χρονικό διάστημα εντός συνόρων.

Στο βίντεο που έφερε στο φως η «Καθημερινή» σε ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη, φαίνεται το μαύρο Smart του θύματος στο οποίο μέσα βρίσκεται ο επιχειρηματίας. Ο δολοφόνος πλησιάζει τρέχοντα το παράθυρο του συνοδηγού και ξεκινά να πυροβολεί. Ο δολοφόνος φαίνεται να φορά καπέλο τζόκεϊ, σπορ μπουφάν και πιθανότατα μαύρο παντελόνι.

Επιπλέον, οι έρευνες της ΕΛΑΣ στρέφονται και στην Αυστραλία και με αίτημα προς τις Αρχές, ζητούν να τους κοινοποιήσουν τα στοιχεία που διαθέτουν για τη ζωή και τη δράση του Γιάννη Μακρή στο Σίδνεϊ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου