ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην Αγγελική Πεπόνη. Έγινε η ταφή του κρανίου

θρήνος-στο-τελευταίο-αντίο-στην-αγγελ-834520

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία της Αγγελικής Πεπόνη στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου της Βρυσούλας Πρέβεζας όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος και οποίος έδωσε την σχετική άδεια ταφής του κρανίου.

Η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια εκτυλίχηκε σήμερα στο νεκροταφείο της Βρυσούλας Πρέβεζας, όπου έγινε η ταφή του κρανίου το οποίο στις 14 Οκτωβρίου εντοπίστηκε στη ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών σε τάφρο.

Έπειτα από τις εργαστηριακές εξετάσεις, αποδείχτηκε ότι ανήκει στην όμορφη 26χρονη Αγγελική Πεπόνη.

Βγαίνει από το αρχείο η υπόθεση

Από εδώ και πέρα, ξεκινάει ένας νέος κύκλος δικαστικού αγώνα, αφού η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρεβέζης έκανε δεκτό το υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της και ανοίγει ξανά την υπόθεση, προκειμένου να έρθουν στο φως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η Αγγελική.

Μετά την ταυτοποίηση του DNA με το κρανίο που βρέθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, η Αγγελική θεωρείται και επισήμως νεκρή.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας που φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μετά την αποκάλυψη πως το κρανίο που βρέθηκε τυχαία σε τάφρο της Πρέβεζας ανήκει στην άτυχη κοπέλα, τόνισε:

«Δυστυχώς έπρεπε να περιμένουμε οκτώ χρόνια για να πάρουμε μια επίσημη απάντηση στην υπόθεση που η εκπομπή σας ανέδειξε. Τα συνοδά στοιχεία είναι σημαντικά σε τέτοιες περιπτώσεις εξιχνιάσεων και πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο δικαστικό αγώνα».

Μετά από αυτή την εξέλιξη θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος ερευνών με καταθέσεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά και μαρτύρων.

Πηγή: neaselida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου