ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη οφθαλμίατρος που ζητούσε «φακελάκια» για επεμβάσεις

συνελήφθη-οφθαλμίατρος-που-ζητούσε-836054

Συνελήφθη 51χρονος οφθαλμίατρος σε νοσοκομείο της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου και αντίσταση.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε από συγγενικό του πρόσωπο, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.

Στο πλαίσιο αυτό αστυνομικοί προσημείωσαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν στον καταγγέλλοντα, ο οποίος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του γιατρού μετά την πραγματοποίηση της επέμβασης, του το παρέδωσε μέσα σε φάκελο.

Άμεσα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, επενέβησαν και συνέλαβαν τον 51χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο παραπάνω φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Οι αξιωματικοί των εσωτερικών υποθέσεων εντόπισαν μέσα στο γραφείο του έξι φακέλους με 400, 300, 200 ακόμα και 700 ευρώ ενώ κάνοντας έρευνα στο σπίτι του εντόπισαν 19.500 ευρώ.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.

[cnn.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου