ΕΛΛΑΔΑ

Εκτέλεση στη Βούλα: Οι χλιδές στη Μύκονο και το σκοτεινό παρελθόν του 46χρονου

εκτέλεση-στη-βούλα-οι-χλιδές-στη-μύκον-837867

Παλιός γνώριμος όχι μόνο των ελληνικών αλλά και των αυστραλιανών αρχών ο 46χρονος που δολοφονήθηκε χθες, έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός, ο οποίος ήταν γνωστός με το προσωνύμιο ο «Αυστραλός», είχε απασχολήσει τις αρχές της μακρινής ηπείρου εδώ και χρόνια. Και το σκοτεινό παρελθόν του από την Αυστραλία φαίνεται οι τον ακολουθούσε ακόμη. Το όνομά του, κατά πληροφορίες, φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005, σε επεισόδια που διαδραματίστηκαν τόσο στην Αυστραλία και την Αγγλία όσο και στην Ελλάδα, τη Μύκονο συγκεκριμένα. Μάλιστα, φέρεται να είχαν χρεώσει στον 46χρονο και κάποιες περίεργες απόπειρες δολοφονίας.

Σε ένα τέτοιο θερμό επεισόδιο είχε αναφερθεί και δημοσίευμα της Daily Telegraph, υποστηρίζοντας ότι ο «Αυστραλός» και ένας παλιός συνεταίρος του είχαν παίξει ξύλο στο Paradise.

Ετσι, τώρα, με βάση όλα αυτά η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ και να βρει ποιος κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο συμβόλαιο θανάτου, όπως υποδηλώνει και το εννιάρι πιστόλι με το οποίο δολοφονήθηκε.
Τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία είναι οι κάλυκες που βρέθηκαν στο χώρο του εγκλήματος, οι οποίες εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί ξανά, αλλά και η κατάθεση της συζύγου του, η οποία προσήλθε αργά χθες το βράδυ, παρά το τεράστιο σοκ της, για να δώσει τα πρώτα στοιχεία και να καταθέσει τα όσα γνώριζε σχετικά με το αν ο σύζυγός της είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές, αν δεχόταν απειλές ή φοβόταν κάτι.

Φυσικά, σημαντικό στοιχείο θα αποτελέσουν και τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και κυρίως στο ίδιο το σπίτι του θύματος, το οποίο ήταν φρούριο.
Να σημειωθεί ότι η δολοφονία έγινε χθες, λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ, καθώς ο 46χρονος έβγαινε από το πολυτελές σπίτι του στην οδό Τροίας με το smart αυτοκίνητό του. Μάλιστα, ο «Αυστραλός» φαίνεται ότι πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς με τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε έξω και προσπάθησε να τρέξει και να καλυφθεί. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και έπεσε νεκρός στο δρόμο με τέσσερις σφαίρες στο στήθος.

Οι χλιδές και το μοντέλο γυναίκα του

Η σύζυγός του, με πατέρα Ελληνα και μητέρα Ουκρανή, ασχολείται με το χώρο της μόδας από μικρή ηλικία, συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς ομορφιάς (Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003,Miss Top Model International 2003) κερδίζοντας τίτλους, περπατώντας σε πασαρέλες και εσχάτως συμμετέχοντας σε ριάλιτι μόδας που προβάλλεται αυτή την περίοδο. Μάλιστα, στο κανάλι υπήρξε χθες βράδυ προβληματισμός για το τι θα γίνει καθώς κάποια επεισόδια στα οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγος του 46χρονου είναι ήδη γυρισμένα.

Το ζευγάρι απέκτησε δυο παιδιά μαζί και πριν δύο χρόνια παντρεύτηκαν σε έναν υπέρλαμπρο γάμο ο οποίος φιλοξενήθηκε και στα περιοδικά, στη Μύκονο.

Φωτό από το γάμο χλιδής του ζευγαριού στη Μύκονο

Φωτό του ζευγαριού

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου