ΕΛΛΑΔΑ

Γονείς σε Λασίθι και Αγρίνιο έδερναν στο δρόμο τις κόρες τους

γονείς-σε-λασίθι-και-αγρίνιο-έδερναν-σ-838657

Άναυδοι έμειναν οι περαστικοί που έγιναν άθελά τους αυτόπτες μάρτυρες σε δυο πολύ σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, το ένα στο κέντρο του Αγρινίου και το άλλο στο κέντρο του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι. Και στα δυο, οι δράστες ήταν γονείς που ξυλοκοπούσαν δημόσια τις κόρες τους!

Μάλιστα, το βίαιο επεισόδιο που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αγρίνιο είχε θύμα μια νεαρή που βρίσκεται σε κατάσταση εγκυμοσύνης! Αυτό, ωστόσο, δεν εμπόδισε τον 49χρονο πατέρα της να την χτυπήσει αλύπητα μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων πολιτών! Κάποιοι κατάφεραν να απομακρύνουν τον εκτός εαυτού πατέρα από την κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό ιατρείο, απ’ όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο για να την διακομίσει στο νοσοκομείο. Ο 49χρονος προσήχθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Στο δεύτερο περιστατικό, ένα ανήλικο κορίτσι σώθηκε από τα χέρια του πατέρα του χάρη στην επέμβαση νεαρών παιδιών που τον είδαν να το χτυπάει αλύπητα, τη νύχτα του Σαββάτου σε έναν κεντρικό δρόμο του Αγίου Νικολάου. Ο 38χρονος Αλβανός πατέρας αναζητούσε επί ώρες την 14χρονη κόρη του, επειδή -όπως είπε μετά την σύλληψή του από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.- έφευγε από το σπίτι και γυρνούσε όποτε ήθελε. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτική δίκη και αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου