ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στα Εξάρχεια: Ο «Όλι» και το…real estate στην Αλβανία

δολοφονία-στα-εξάρχεια-ο-όλι-και-το-838771

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία ενός 23χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στα Εξάρχεια.

Το περιστατικό συνέβη τις βραδινές στον εξωτερικό χώρο καφετέριας στην Πλατεία Εξαρχείων. Εκεί ο 23χρονος δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα, τα οποία τον τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστες της ανθρωποκτονίας είναι ο «Μάριος ο Ουκρανός», 27 ετών, και ο «Όλι» με τα έξι ονοματεπώνυμα που κατά καιρούς είχε δώσει στην Αστυνομία , 34 ετών από την Αλβανία.

Οι δύο δράστες θέλησαν να καλύψουν το κενό του «Τόνι» στη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων και της Κυψέλης, ο οποίος μετά τη δράση του στην Αθήνα αποσύρθηκε και αποφάσισε να κάνει…real estate στην Αλβανία. Το θύμα χρωστούσε 4 χιλιάδες ευρώ στον «Τόνι» και οι δύο δράστες πήγαν να εισπράξουν τις οφειλές. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της 25ης Απριλίου σε καφετέρια της πλατείας Εξαρχείων όπου ο 23χρονος ήταν θαμώνας.

Οι δύο δράστες αναζητούνται και φέρονται να έχουν διαφύγει στην Αλβανία.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου