LIFE STYLE

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποχαιρετά το MEGA με συγκινητικό τρόπο

ο-χριστόφορος-παπακαλιάτης-αποχαιρε-839341

Αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα του και βήμα για να μοιραστεί με το κοινό τις μετέπειτα επιτυχίες του. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος αποχαιρέτησε το «σπίτι» του με τα πιο συγκινητικά λόγια. Τα σήριαλ του έγιναν επιτυχίες από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, καθώς οι ιστορίες του άγγιξαν εκατομμύρια τηλεθεατές.

Έρωτας, πάθος, χωρισμός, απιστία, εκδίκηση, αγάπη, φιλία, προδοσία είναι μερικά από τα αισθήματα που έχουμε κατά καιρούς βιώσει μέσα από τις ιστορίες του. Όλα ξεκίνησαν το 1994 με το σήριαλ «Η ζωή μας μια βόλτα», όπου ο Χριστόφορος άρχισε να χαράζει την δική του διαδρομή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Η συνέχεια είναι γνωστή: «Να με προσέχεις», «Τρεις Ευχές», «Κλείσε τα Μάτια», «Δυο Μέρες Μόνο» και «4». Η μία μυθοπλασία καλύτερη από την άλλη με τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών να μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη των τηλεθεατών.

Ο γνωστός ηθοποιός λοιπόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τις σειρές του και καθήλωσε τους ακόλουθους του. Παράλληλα, ανέβασε στα Instagram Stories του μια φωτογραφία από το 1991 σε ηλικία 16 ετών.

Όσον αφορά το βίντεο, ο Χριστόφορος έγραψε:

«Μια αναφορά. Μια εποχή. Μια ανεμελιά δημιουργική. Εκεί μεγάλωσα, εκεί έμαθα, εκεί πρωτοέπαιξα, εκεί πρωτοέγραψα, εκεί πρωτοπέτυχα, ονειρεύτηκα, αγάπησα και δέθηκα. Τώρα «το εκεί» δεν υπάρχει πια. Καιρό δεν υπήρχε. Χθες όμως ήρθε ένα μαύρο και σφράγισε ένα τέλος εποχής. Τέλος Εποχής. Είναι άγριο αυτό το μαύρο και για θεατές και για όλους όσοι πέρασαν από εκεί.

Σκληρό και άδικο για αυτούς που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μέσα προσπαθώντας να το κρατήσουν ζωντανό. Μπορεί η συχνότητα να έπαψε να εκπέμπει ελεύθερα,αλλά οι άνθρωποι όχι.Αυτοί συνεχίζουν να εκπέμπουν, να ζούνε,να προχωράνε,να παλεύουν,να δημιουργούν και να κρατάνε όλα όσα μας έμαθε και μας χάρισε. Γι αυτό και πάντα θα είναι το mega mas… Ήταν τιμή μου».

[tlife.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου