ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ευρήματα στο σημείο που βρέθηκε το κρανίο – Όλα δείχνουν την Αγγελική

νέα-ευρήματα-στο-σημείο-που-βρέθηκε-το-731358

Στάλθηκαν στον ιατροδικαστική και αναμένονται τα αποτελέσματα του DNA

Συνεχίζονται και σήμερα, Σάββατο οι έρευνες στην τάφρο κοντά στη Βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας, όπου βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ένα ανθρώπινο κρανίο.

Από το πρωί άνδρες της αστυνομίας της 5ης ΕΜΑΚ και της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων ξεκίνησαν να ερευνούν και πάλι το σημείο με φτυάρια, τσουγκράνες και ειδικά σκαπτικά μηχανήματα μέσα σε όγκους λάσπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν κάποια νέα μικρά ευρήματα, τα οποία τοποθετήθηκαν από την Ασφάλεια Πρέβεζας σε ειδικά σακουλάκια και θα σταλούν στον Ιατροδικαστή Ιωαννίνων, κ. Βουγουκλάκη, ο οποίος θα αποφανθεί αν ανήκουν σε ανθρώπινο σκελετό, οπότε και θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αθηνών για ταυτοποίηση.

Την ίδια ώρα, στο γραφείο του κυρίου Βουγιουκλάκη έφτασε φάκελος από το νοσοκομείο Άρτας, όπου στις 30 Δεκεμβρίου 2009 είχε νοσηλευτεί η Αγγελική Πεπόνη μετά από ατύχημα που είχε.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο φάκελος φέρονται να ταυτοποιούνται πλήρως με τα ευρήματα του κ. Βουγιουκλάκη στο κρανίο που εντοπίστηκε στη ΒΙΠΕ.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι στο τροχαίο εκείνο η Αγγελική είχε χτυπήσει στο κεφάλι της και το ίδιο χτύπημα εντόπισε ο ιατροδικαστής στο κρανίο που εντοπίστηκε στη ΒΙΠΕ.

Οι έρευνες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, με τις αρχές να φιλοδοξούν ότι θα δώσουν τέλος στο θρίλερ που βασανίζει την οικογένεια από τον Ιούνιο του 2010, οπότε και εξαφανίστηκε η κοπέλα.

star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου