ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 30 ετών στον «δράκο με το φλάουτο» για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων

κάθειρξη-30-ετών-στον-δράκο-με-το-φλάου-734745

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στον καθηγητή μουσικής, αποκαλούμενο και ως «δράκο με το φλαούτο», ο οποίος είχε συλληφθεί για ασέλγεια και αποπλάνηση ανήλικων μαθητριών του.

Σήμερα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του επέβαλε κάθειρξη 30 ετών και έξι μηνών, κρίνοντας τον ένοχο για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Δικαστές και ένορκοι δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο και εκτός από την πολυετή κάθειρξη, του επέβαλαν και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ.

Της απόφασης του δικαστηρίου είχε προηγηθεί πρόταση – «καταπέλτης» της εισαγγελέως της έδρας, η οποία στην αγόρευση της είπε για τον είπε για τον κατηγορούμενο: «Τα έκανε όλα για την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του. Εκμεταλλεύτηκε τη σχέση εμπιστοσύνης. Η δράση του δεν είχε όρια αφού ενώ είχε καταγγελθεί συνέχισε να κάνει τα ίδια και σε άλλη μαθήτρια».

Πλέον, μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος οδηγείται στις φυλακές, καθώς το δικαστήριο, κατά πλειοψηφία, δεν χορήγησε αναστολή στην έφεση που θα ασκήσει ο καταδικασθείς μουσικός.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου