ΕΛΛΑΔΑ

Καταζητούμενος χρωστούσε… 93 χρόνια φυλακή

καταζητούμενος-χρωστούσε-93-χρόνια-φυ-736726

Μια ζωή πίσω από τα… κάγκελα θα πρέπει να περάσει ένας 47χρονος Έλληνας για να «ξεχρεώσει» τις ποινές που του είχαν επιβληθεί για σωματεμπορία, μαστροπεία, εκβιάσεις και άλλα αδικήματα, για τα οποία εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις!

Ο φυγόποινος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας που είχαν διαπιστώσει τις εκκρεμότητές του με την δικαιοσύνη. Σε βάρος του εκκρεμούσε μια καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θράκης για απόπειρα εκβίασης με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, αλλά και μια ακόμη του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης που του κόστισε συνολική ποινή κάθειρξης 90 ετών, συνολική χρηματική ποινή 323.500 ευρώ!

Η δεύτερη καταδίκη αφορούσε στα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης ως μέλος σε εγκληματική οργάνωση για την διάπραξη κακουργημάτων με οικονομικό όφελος, της σωματεμπορίας και της μαστροπείας από κοινού, κατ’ επάγγελμα, από κερδοσκοπία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Έτσι, με εντολή του εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Μακεδονίας, οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου