Κρήτη: Η αποκάλυψη της κόρης. Γιατί ο θείος της έσφαξε τη μητέρα της

Τελευταία ενημέρωση: 2018-10-11, 12:33:48
Κρήτη: Η αποκάλυψη της κόρης. Γιατί ο θείος της έσφαξε τη μητέρα της

Η Κωνσταντίνα Παγάνη, η κόρη της 53χρονης που έσφαξε με 40 μαχαιριές ο θείος της, αποκάλυψε τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία. 

Η γυναίκα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όπου αποκάλυψε ότι ο θείος της είχε προειδοποιήσει για το έγκλημα, όταν είχε πει στη μητέρα της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, το προηγούμενο βράδυ, «θα δεις τι θα σου κάνω». 

Αφορμή για τον καβγά του θύματος με τον πρώην κουνιάδο της, με τον οποίο υπήρχε ιστορικό αντιπαλότητας, στάθηκε μια ενδοοικογενειακή διαφορά.

Η άλλη κόρη της 53χρονης φιλοξενούσε τον θείο στο σπίτι της, καθώς ο τελευταίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, το βράδυ πριν το έγκλημα η κοπέλα ζήτησε από το θείο της να φύγει από το σπίτι. Εκείνος θεώρησε πως της έβαλε λόγια η μητέρα της και πήγε αμέσως και την βρήκε, κάνοντάς της μεγάλο καβγά. «Θα δεις τι θα σου κάνω», την απείλησε.

Η κόρη του θύματος, πάντως, εξήγησε ότι, ο θείος της –αδελφός του πατέρα τους– ήταν πατρική φιγούρα για τα δύο κορίτσια, ενώ περνούσαν μαζί τις γιορτές και ήταν στοργικός και τρυφερός μαζί τους.

 [thetoc.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=