ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 60χρονος που εκκρεμούσαν σε βάρος του 7 καταδικαστικές αποφάσεις

συνελήφθη-60χρονος-που-εκκρεμούσαν-σε-β-738696

Επτά καταδικαστικές αποφάσεις, ένα ένταλμα σύλληψης και ένα βούλευμα του Εφετείου Αθηνών, εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 60χρονου, ο οποίος συνελήφθη στα Λεχαινά της Ηλείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε βάρος ενός 60χρονου εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες, του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών και τεσσάρων μηνών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, για εργοδοτικές εισφορές, για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία μάρτυρα, συκοφαντική δυσφήμηση κατά συρροή και συκοφαντική δυσφήμηση ανωνύμου εταιρείας.

Επίσης, εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες, του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης επτά ετών, για απάτη και ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, για συκοφαντική δυσφήμηση ανωνύμου εταιρείας.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, σε βάρος του 60χρονου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Αθηνών για φοροδιαφυγή, καθώς και βούλευμα του Εφετείου Αθηνών για την κράτησή του έως την εκδίκαση υπόθεσης, για φοροδιαφυγή κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου