ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Με κουκούλα ο νεαρός που μαχαίρωσε την 25χρονη -Οργή στα Δικαστήρια

λαμία-με-κουκούλα-ο-νεαρός-που-μαχαίρω-744662

Νωρίτερα από ότι αρχικά είχε οριστεί, λίγο μετά τις 09.00 το πρωί, πέρασε το κατώφλι ου Δικαστικού Μεγάρου στη Λαμία, ο 38χρονος που την περασμένη Δευτέρα επιτέθηκε αναίτια με μαχαίρι στην 25χρονη Μαρία, τραυματίζοντας την πολύ σοβαρά στην κοιλιά και στο θώρακα.

Συνοδεία αρκετών αστυνομικών προχώρησε για τα γραφεία του Εισαγγελέα και της Ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή η αλλαγή στην ώρα που θα μεταφερόταν ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στα Δικαστήρια, βοήθησε στο να μην υπάρξει εκείνη την ώρα ένταση. Ωστόσο συγγενείς της άτυχης κοπέλας συγκεντρώθηκαν στη συνέχεια στα δικαστήρια, όπου παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο κατηγορούμενος στα δικαστήρια

Συγκλονίζει το ρεπορτάζ για το πως έγινε το άγριο μαχαίρωμα μέσα στην κουζίνα. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η αδελφή του δράστη το κακό έγινε την ώρα που ετοιμάζονταν να φύγουν από το σπίτι και να πάνε τη μικρή στα Αγγλικά. Η Μαρία πήγε στην κουζίνα για να πάρει τα τσιγάρα και το κινητό της.

Ο 38χρονος την ακολούθησε. Άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι ψωμιού και άρχισε να την καρφώνει. Η αδελφή του δράστη που άκουσε τη Μαρία να φωνάζει έτρεξε αμέσως. Μπήκε στη μέση και άρχισε μαζί με τη Μαρία να παλεύουν με τον 38χρονο. Η 25χρονη, παρόλο που είχε δεχθεί μαχαιριές και ήταν γεμάτη αίματα, κατάφερε να του αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια και να το πετάξει.

Ο δράστης τότε την άρπαξε από το λαιμό. Η αδελφή του τον απώθησε και αγκάλιασε την Μαρία για να την προστατέψει. Ο 38χρονος σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα δεύτερο μικρότερο μαχαίρι και το κάρφωσε στα πλευρά της 25χρονης, ενώ απειλούσε να σφάξει και την αδελφή του. Μετά κάθισε στον καναπέ σαν να μην συνέβη τίποτα και παρέμεινε εκεί μέχρι που έφτασαν οι αστυνομικοί.

Η υγεία της 25χρονης Μαρίας πάει καλύτερα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει από την Εντατική του ΓΝ Λαμίας, ωστόσο έχει ακόμα μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά της.

Πηγή: lamiareport.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου