ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι 3 που εξαπατούσαν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους Εφοριακούς

αυτοί-είναι-οι-3-που-εξαπατούσαν-ηλικιω-744788

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών απατεώνων που εξαπατούσαν ηλικιωμένους έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ..

Πρόκειται για δύο άνδρες και μια γυναίκα, οι οποίοι είχαν εξαπατήσει μια 82χρονη με κινητικά προβλήματα στο χωριό Αβόρανη της Ευρυτανίας. Οι τρεις απατεώνες τάζοντας στην ηλικιωμένη επιστροφή φόρου για την κόρη της, είχαν καταφέρει να της αρπάξουν 20.000 ευρώ!

Οι τρεις επαγγελματίες απατεώνες αναγνωρίστηκαν από την 82χρονη και από μία 76χρονη από την οποία είχαν αποσπάσει χρήματα στις 26 Οκτωβρίου του 2016, αφού την απασχόλησαν παριστάνοντας ότι είναι φίλοι της κόρης της. Στην πορεία της προανάκρισης, εξιχνιάστηκαν ακόμη δύο απάτες και μία απόπειρα απάτης στις περιοχές Τυμφρηστός και Ομβριακή Δομοκού στην Φθιώτιδα και στη Χαλκίδα. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα θύματα ήταν ηλικιωμένες γυναίκες τις οποίες προσέγγισαν με το πρόσχημα ότι είναι λογιστές, υπάλληλοι του Δήμου ή της Εφορίας.

Οι τρεις απατεώνες συνελήφθησαν στις 12 Σεπτεμβιου από άνδρες τηας Ασφάλειας Καρπενησίου και Αγρινίου λίγη ώρα αφότου είχαν εξαπατήσει την 82χρονη στην Αβόρανη. Τα στοιχεία τους δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευρυτανίας.

Πρόκειται για τους:

ΣΙΣΚΟ Ανδρέα του Γρηγορίου και της Κωνσταντίας, γεν. 17-04-1964 στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης

ΠΑΪΤΕΡΗ Μαρία – Ασημίνα του Αλεξάνδρου και της Καλλιρρόης, γεν. 01-11-1981 στην Αθήνα

ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ιωάννη του Δημητρίου και της Μαρίνας, γεν. 01-02-1984 στην Αθήνα,

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου